Problem solved: dit doe je tegen een telefoonpink

De oplossing voor het probleem waarvan je nog niet wist dat je het had!

Lees ook

Urenlang scrollen door Instagram en op TikTok het ene na het andere filmpje bekijken: een smartphone hebben is leuk, maar het kent ook nadelen. Eén daarvan is het krijgen van een telefoonpink.

Verslaafd

We horen je denken: telefoonpink? Yep, wij hadden er ook niet eerder van gehoord, maar het bestaat toch echt. Wanneer je over straat loopt, zie je dat negen van de tien mensen met de telefoon in de hand loopt. Let’s be honest: we zijn allemaal verslaafd aan onze telefoon, en als we de Instagram-app eenmaal hebben geopend, komen we er maar weer moeilijk vanaf.

Deukje

Die verslaving leidt blijkbaar niet alleen tot vierkante ogen, zoals onze moeder ons altijd deed geloven, maar ook tot andere lichamelijke kwaaltjes. Als je eens goed naar je pink kijkt, is de kans groot dat je een klein deukje ziet. Check? Dan gebruik jij je smartphone wellicht toch íets te vaak.

Met twee handen

Voordat je meteen in de paniek schiet: de telefoonpink is verder niet schadelijk voor je gezondheid, maar het is wel een teken dat je je telefoon verkeerd vasthoudt. Waarschijnlijk houd jij je phone met één hand vast terwijl je door TikTok scrolt. Wil je een telefoonpink voorkomen, dan kun je beter twee handen gebruiken. Hierdoor strek je je duim minder, leunt je telefoon niet op je pink én krijgen je polsen meer rust. You know what to do!

Bron: Ze.nl | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook