Sexy en supervrouwelijk: GUESS’ nieuwste collectie is hebberigmakend

De Spring Summer-collectie 2023 bestaat uit zomerse jurken, kleurrijke tassen en prachtige denim broeken.

Nieuw seizoen, nieuwe trends! Hoewel het nog even duurt voor de lente en zomer officieel van start gaan, begint de voorpret van deze fijne seizoenen al met het uitkiezen van nieuwe kledingitems. Aankomende lente en zomer zijn denim, kant en bohemian-looks hot and happening. En laat deze elementen nou net terugkomen in de nieuwste Spring Summer-collectie van GUESS.

Elisa Maino

GUESS heeft wederom een prachtige nieuwe collectie gelanceerd. De Spring Summer items zijn vrouwelijk, zomers en bevatten veel eigentijdse details. Om de collectie goed tot z’n recht te laten komen, vroeg GUESS niemand minder dan TikTokker Elisa Maino om model te staan voor de collectie. Elisa mag zich met 6 miljoen volgers op TikTok een heus stijlicoon noemen. Om haar volgers te inspireren showt ze niet alleen mooie stijlvideo’s, maar geeft ze haar volgers ook elke dag stijltips.

Voor GUESS mocht Elisa twee stijlvideos opnemen. In de video’s zien we haar in een crèmewitte gehaakte jurk – inderdaad, gehaakte items zullen we ook deze lente en zomer weer zien – met een V-hals en een crossover op haar rug.

En aangezien denim groter dan grootst wordt deze zomer mocht een denim jumpsuit niet ontbreken in deze video’s. Dat een sexy look ook comfortabel kan zijn, is iets wat GUESS belangrijk vindt. Zo combineert Elisa een denim jack met shorts, en is de geborduurde top met open rug gecombineerd met een satijnen cargobroek. Love!

SS23-collectie

GUESS omschrijft haar nieuwe SS23-collectie als een lokroep van een ver paradijs. En dat is niet zo gek. De mix van kledingstukken en accessoires hebben zo’n fijne bohemian, zomerse vibe dat je meteen gaat dromen over een zomerse vakantie naar een ver oord. De collectie bestaat uit denim, etnische details, subtiele prints en sexy looks.

In de SS23-collectie vind je items voor elke gelegenheid. Van relaxte vormen tot stoffen als uiteenlopende soorten denim, katoen, gehaakte items en stukken die door hun indrukwekkende details onweerstaanbaar worden.

Veel accessoires

Er is geen gebrek aan accessoires in de collectie. Zo kun je kleurrijke baguette bags shoppen, of gold plated sieraden bemachtigen die elke outfit net dat beetje extra geven. Wij zijn fan!

De GUESS Spring Summer 23-collectie is vanaf nu verkrijgbaar en bestaat uit jeans, shorts, jurken, jackets, schoenen, sieraden en nog veel meer. Door deze fijne collectie kijken we nog meer uit naar de zomer!

Laatste nieuws