Lil Kleine herenigd met zoontje: ‘Eindelijk samen’

Vader en zoon zijn voor even weer samen.

Lil Kleine heeft zijn zoontje een behoorlijk lange tijd niet gezien, maar nu zijn vader en zoon voor even weer herenigd. Op Instagram deelt de rapper een lieve foto met de kleine Lío, die eindelijk weer bij zijn vader is.

Vader en zoon

Vader en zoon zijn reunited! Op Instagram Stories laat Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, zien dat hij zijn 3-jarige zoontje eindelijk weer ziet. De rapper deelt een lieve selfie waarop hij de kleine man knuffelt op de bank. “Eindelijk samen”, schrijft hij daarbij, met een hartje. Ook zien we Lío lekker spelen met zijn knuffels. “My star“, schrijft zijn vader erbij.

Bron: Instagram @lilkleine

Problemen

Lil Kleine heeft zijn zoontje lange tijd niet gezien vanwege problemen met zijn ex Jaimie Vaes. De twee gingen uit elkaar nadat er opnieuw een geweldsincident plaatsvond tussen hen, waarvan de beelden op straat belandden. Het OM verdenkt Jorik ervan zijn ex mishandeld te hebben. Het onderzoek in deze zaak loopt nog altijd en er hebben al verschillende momenten in de rechtbank plaatsgevonden. In januari stonden Jorik en Jaimie daar nog tegenover elkaar en vroeg hij om een omgangsregeling met zijn zoontje. De rechter stond dit toe, onder bepaalde voorwaarden.

Zoontje

Sinds het stel uit elkaar is, ligt de zorg van zoontje Lío in handen van Jamie. In een groot interview met Robbert Rodenburg maakte ze duidelijk dat ze Lío niet bewust bij zijn vader weghoudt. “Ik hoop alleen maar, en dat meen ik vanuit de grond van mijn hart, dat Lío en zijn vader uiteindelijk een gezonde band krijgen”, lichtte ze toe. Jorik heeft zijn zoontje al een jaar niet gezien. Volgens Jamie ligt dit niet aan haar. “Als Jorik Lío eerder had willen zien, dan was dat al gebeurd. Het is zijn eigen keuze geweest om daar zo lang mee te wachten. Volgens mij heeft zijn advocaat daar laatst antwoord opgegeven: dat Jorik het zelf even wilde laten bekoelen”, aldus Jamie. “Lío is best wel intens. Hij heeft zijn eigen manier. Dat is niet altijd makkelijk voor Jorik, want er komt een hoop geduld bij kijken. Dus het is voor hem misschien ook moeilijk”, gaat ze verder. Inmiddels lijkt het dus weer de goede kant op te gaan!

Bron: Instagram @lilkleine | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws