De nieuwste, positieve datingtrend: stacking

Deze trend gaat he-le-maal viral op TikTok.

Daten kan leuk zijn, maar let’s be honest: je bent er ook aardig wat tijd aan kwijt. Een zesgangendiner op vrijdagavond, een strandwandeling op zaterdagmiddag – je hebt het er maar druk mee. Gelukkig hebben TikTokkers hier een oplossing voor gevonden: stacking.

Positieve trend

Sinds er zo ongeveer meer datingtrends zijn dan seizoenen van Friends, begrijpen we het als je even schrikt van het feit dat er nu nóg een trend in opkomst is. Maar no worries, want deze trend kan juist enorm in je voordeel werken. Stacking gaat he-le-maal viral op TikTok, en dus wordt het hoog tijd dat we je precies vertellen wat deze trend voor jouw datinglife kan betekenen.

Efficiënt daten

Met stacking wordt bedoeld dat je op één dag meerdere dates inplant, waardoor je meer tijd overhoudt. We get it: dit klinkt vreselijk vermoeiend. Toch zijn TikTokkers het erover eens dat het super efficiënt werkt voor je date-leven. Zo vertelt Taylor in een video dat ze op één vrijdagavond niet één, niet twee, maar drie dates heeft gepland. “Ik plan dates van een uur per keer. Drie dates, een vrijdagavond. Let’s go!” Per date geeft Taylor een korte update hoe het gaat, om vervolgens door te gaan naar de volgende.

Meningen zijn verdeeld

Video’s als die van Taylor zorgen voor gemengde reacties. Sommige meiden kunnen zich helemaal vinden in de nieuwe trend, terwijl anderen deze manier van dating vooral zien als een enorme red flag. Tja, ieder zo z’n ding – ga jij het proberen?

Bron: Girlscene | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws