Winning Wednesday: 4x LED Spot Device van MILU t.w.v. €39,95

Doe mee en maak kans!

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaar! Dit keer mogen we 4x het LED Spot Device van MILU t.w.v. €39,95 weggeven.

Topgadget

We waren al dol op MILU’s Toning Solution en de Yoga Buddy, maar het merk heeft opnieuw een topper uitgebracht. Zo lanceerde MILU 1 maart het LED Spot Device.

Deze innovatieve beautytool pakt met twee kleuren LED-licht (blauw en rood) in slechts drie minuten je puistjes en oneffenheden aan. Met dit Spot Device voorkom en verminder je puistjes voor, tijdens en na breakouts. Ook helpt het apparaat je huid zichtbaar en sneller te herstellen.

Deze gadget is daarnaast travel friendly en past dus makkelijk in je toilettas. Ook heeft het LED Spot Device een prachtige, roze kleur waardoor-ie ook nog eens mooi op je badkamerplankje staat. Wat wil je nog meer?

Win, win, win

Lijkt het je wel wat om het LED Spot Device in huis te hebben? Dan hebben we goed nieuws. We mogen 4x het LED Spot Device van MILU t.w.v. €39,95 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en dinsdag 21 maart. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws