Monica Geuze wil verlovingsring voor zichzelf kopen: ‘Ben er obsessed mee’

'Ik ben echt dol op sieraden, maar echt nog doller op verlovingsringen'

Sinds kort gaat Monica Geuze weer als single lady door het leven. En hoewel een verloving er op korte termijn dus niet in zit, denkt de presentatrice er wél over na om een verlovingsring voor zichzelf te kopen. In de podcast Geuze & Gorgels legt ze uit waarom.

Veranderingen

Er is de afgelopen maanden veel veranderd in het leven van Monica Geuze. Zo besloot ze om na acht jaar te stoppen met vloggen op YouTube. In haar allerlaatste vlog maakte ze ook bekend dat zij en Robbert een punt achter hun relatie hebben gezet. Wat niet veranderd is, is dat Mo samen met bestie Kaj Gorgels de podcast Geuze & Gorgels maakt. Enne, daarin deed ze een wel heel opvallende uitspraak.

Verlovingsring

Monica is nooit getrouwd of verloofd geweest, en heeft dus ook geen verlovingsring. Dat betekent echter niet dat ze binnenkort niet zo’n ring om haar vinger zal hebben. De presentatrice denkt er namelijk over na om er zelf een aan te schaffen, zo vertelt ze in de podcast. Het is natuurlijk niet de ‘normale’ gang van zaken. Meestal krijg je een verlovingsring van je lover als diegene op één knie gaat om je ten huwelijk te vragen. Monica denkt hier echter anders over, zo vertelt ze aan Kaj.

Zelf kopen

“Heb ik dat al verteld? Dat ik die verlovingsring wilde kopen?”, begint Monica. “Voor jezelf? Nee dat heb ik niet gehoord”, reageert Kaj verbaasd. “Sinds mijn break-up dacht ik weet je wat. Ik ben echt dol op sieraden, maar echt nog doller op verlovingsringen. Ik heb hele Pinterest-borden met hoe mijn verlovingsring eruit moet zien. En eigenlijk bestaat mijn Instagram verkennen ook volledig uit dikke stenen en mooie ringen. Ik ben daar dus echt helemaal obsessed mee”, legt ze uit. “Alleen ik heb nooit heel sterk gevoeld dat ik echt per se wil trouwen.”

“Steeds meer mensen om je heen gaan trouwen en lopen met zo’n ring en ik vind een verlovingsring dus echt iets moois hebben”, vervolgt ze. “Het is eigenlijk een soort verkering plus, als je verloofd bent. Je belooft elkaar dan dat je het echt gaat doen. Maar ik vind het dus ook wel heel mooi om aan je zelf te beloven van: ik zal ook altijd lief zijn voor jou, voor jezelf. Ja ik vind dat echt iets moois.”

Bron: Geuze & Gorgels, Fem Fem | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws