‘Curving’ is de nieuwste datingtrends en dít is wat het is

Een nieuwe red flag!

Daten is soms leuk, maar het kan ook heel frustrerend zijn. Beland je niet in de friendzone, dan word je binnen de kortste keren wel geghost. Maar naast ghosting is er nu ook een andere trend die populair is als het om daten gaat, namelijk curving. Geen idee wat het is? Wij praten je bij.

Ghosting

Ben je volop aan het daten of ben je inmiddels happily in love en heb je in het verleden wel veel gedatet? Dan komt de term ghosting je hoogstwaarschijnlijk niet onbekend voor. Bijna iedereen kent het wel: je hebt een leuke klik – online, weliswaar – met een handsome gast (of chick) en jullie sturen elkaar de hele dag door berichtjes. Maar terwijl jij uitkijkt naar de volgende stap – in het echt afspreken, trouwen, baby’s maken, ga zo maar door – hoor je van de één op de andere dag ineens helemaal niets meer van je crush. De appjes stoppen en hij/zij is op geen enkele manier meer te bereiken. Dan weet je het: je bent geghost.

Curving

En alsof die datingtrend niet al erg genoeg is, maken we nu kennis met een nieuwe trend: curving. Dit houdt in dat mensen het op social media gezellig hebben met elkaar, maar de brui eraan geven wanneer de ander in real life wil afspreken.

Herkennen

Wil je niet dat deze trend je dating life gaat beheersen? Dan is het zaak om curvers vroegtijdig te herkennen. Mensen die curven sturen vaak korte berichtjes terug en tonen weinig interesse in jou als persoon. Liever praten ze de hele dag over zichzelf, om vervolgens smoesjes te verzinnen wanneer jij in het echt wil afspreken. Herkenbaar bij je huidige crushYou know what to do. Kappen!

Bron: Girlscene | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws