Weddings bells: déze Temptation Island-ster gaat trouwen

She said yes!

Hoewel het in Temptation Island niet lang duurde voordat de relatie van Simone Smith en Zach Avelo strandde, heeft Cupido voor Simone alsnog raak geschoten. De Temptation-ster is al een tijdje gelukkig met Rawa Martinez, die haar afgelopen weekend als kers op de taart ten huwelijk vroeg.

She said yes in Rome

I said yes in Rome“, schrijft Simone bij de verrassende post op Instagram, waarop we zien dat vastgoedondernemer Rawa op één knie gaat tijdens een vakantie in de hoofdstad van Italië. In de comments regent het felicitaties en lieve reacties voor Simone en Rawa.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Simone Smith (@simonessmith)

Verschillende levensfases

Toen Simone en Zach hun opwachting maakten in onze favo realityshow, werd het al snel duidelijk dat de kans er dik in zat dat het koppel de ultieme relatietest niet zouden doorstaan. Hoewel Simone klaar was voor ‘het volwassen leven’ en een grote kinderwens had, zat toenmalige lover Zach vooral nog in de ontdekkingsfase – met een aantal flinke slippertjes tot gevolg.

Nieuwe liefde

Eerder zei Simone over haar relatie met Zach dat het één met een gebruiksaanwijzing was. “Ik voelde constant de strijd tegen mijn twijfels binnen onze relatie, die achteraf niet voor niets bleken te zijn. Onze karakters pasten totaal niet bij elkaar en spraken dezelfde taal niet in mijn ogen”, aldus de blondine. Niet lang na haar deelname aan Temptation Island bevestigde Simone voorzichtig dat ze een nieuwe lover had. “Ik ben al wel een tijdje met iemand samen. Het duurde even voordat ik dit bekendmaakte omdat ik zeker wilde zijn van mijn zaak.” Well, dat lijkt te zijn gelukt. Congratulations en heel veel geluk namens Grazia!

Bron: Love Reality, Instagram @simonessmith | Beeld: Temptation Island, Instagram @simonessmith

Laatste nieuws