Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bingen maar! Deze films en series komen deze maand op Netflix

Genoeg om te kijken deze maand!

Iedere maand voegt Netflix weer een hoop titels aan hun aanbod toe. Van horrorfilms tot aan dramaseries en van documentaires tot aan realityshows: we kunnen er geen genoeg van krijgen. Ook in maart voegt de streamingsdienst weer een aantal pareltjes toe aan hun aanbod. We zetten ze voor je op een rijtje.

Nieuwe titels

Netflix luidt de lente goed in en komt met een heleboel nieuwe films en series in maart. Wij kijken onder meer uit naar het derde deel van Soof (dat nu al te zien is!), en kunnen niet wachten op Luizenmoeder - De Film, die op 28 maart online komt.

De streamingdienst heeft zelf een handig overzichtje gemaakt van alle te verschijnen titels. Deze deelden ze eergisteren op Instagram. “Maart = lentekriebels en nieuwe titels 👀”, schreef Netflix in de caption. 

Soof 3

In de eerste twee Soof-films konden we zien dat Soof, gespeeld door Lies Visschedijk, geen makkelijke tijd achter de rug heeft. In de derde film is te zien hoe ze haar leven eindelijk lekker op de rit heeft. Ze is happy, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Als vanouds houdt Soof alle ballen in de lucht, voor iedereen. En precies op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Ze moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Luizenmoeder: De film

In Luizenmoeder: De film moet juf Ank door het wegvallen van directeur Anton weer orde zien te scheppen op de basisschool. Dat bleek nog een behoorlijke klus te zijn. Er was onderbezetting, de corona-crisis zorgde voor problemen, de ouders waren nog veeleisender en een themafeest veroorzaakte spanning. Enne, dan was er ook nog een nieuwe directeur die alles wil digitaliseren. Hierboven kun je de trailer bekijken.

Genoeg om naar uit te kijken dus deze maand!

Bron: Instagram @Netflix | Beeld: Riverdale