Yes! De film Soof 3 is vanaf vandaag te zien op Netflix

Cancel je plannen!

Cancel je plannen voor vanavond, want de Nederlandse film Soof 3 staat vanaf nu op Netflix. De Soof-films zijn al jaren ontzettend populair, en ook het laatste deel in de triologie was weer een groot succes toen hij in de bioscoop te zien was. Tijd voor een avondje Netflix & chill, dus!

Soof

Soof 3 is – je raadt het al – het vervolg op de eerste twee Soof-films en tevens het laatste deel in de triologie. De derde film heeft echter even op zich laten wachten. Het vervolg op de eerste twee films is namelijk vier keer uitgesteld door diverse coronalockdowns waar de bioscoopbranche de afgelopen twee jaar mee te maken heeft. In september vorig jaar verscheen de film dan ein-de-lijk in de bios en dat was wederom een groot succes. Soof 3 haalde namelijk binnen no-time de Platina Film-status. En het beste nieuws: je kunt hem nu gewoon thuis op de bank kijken!

Het verhaal

In de eerste twee Soof-films konden we zien dat Soof, gespeeld door Lies Visschedijk, geen makkelijke tijd achter de rug heeft. In de derde film is te zien hoe ze haar leven eindelijk lekker op de rit heeft. Ze is happy, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Als vanouds houdt Soof alle ballen in de lucht, voor iedereen. En precies op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Ze moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Bekijk hieronder alvast de trailer!

Sterrencast

De makers van Soof 3 hebben weer een sterrencast verzameld voor de laatste film in de reeks. Naast Lies Visschedijk, zijn onder meer Fedja van Huêt, Elise Schaap, Dan Karaty en Noortje Herlaar te zien in de film.
Wij weten in ieder geval wat we vanavond gaan doen!

Bron: RTL Boulevard, Fem Fem | Beeld: Soof 3

Laatste nieuws