EMIDJ-Kelly besluit om kindje niet meer in beeld te brengen

'Nu mijn account groeit en ik minder grip heb op wie er allemaal op zitten, vind ik het geen veilige omgeving meer'

Voor Kelly had haar deelname aan Echte Meisjes In De Jungle niet beter kunnen eindigen. Zo leerde ze door haar avontuur in Laos meer over zichzelf én won ze ook nog eens de finale. Eerder zagen we Kelly al met vriend Jethro in de Videoland serie A Star Is Born, waarin we de zwangerschap en de bevalling van hun kindje Bodie van A tot Z konden volgen. Nu laat de realityster in een video op haar Instagram weten dat ze haar kindje voortaan liever uit de publiciteit houdt.

Buiten schot

Kelly vertelt in haar video dat we zoontje Bodie voortaan niet meer op social media te zien krijgen. De realityster ontvangt te veel nare reacties en DM’s, waardoor ze nu inziet dat ze haar gezonde verstand moet gebruiken. ”Het internet zit vol met haters, pedofielen en internetgekkies. Nu mijn account groeit en ik minder grip heb op wie er allemaal op zitten, vind ik het gewoon geen veilige omgeving meer”, legt ze uit. Kelly vertelt dat ze er in het verleden ook al aan heeft getwijfeld. Nu weet ze het zeker: ”De keus is aan hem later. Als hij het wil, kan ik hem er veilig in begeleiden; voor zo ver dat kan dan.”

Bodie behoeden

De realityster maakt duidelijk dat ze het puur doet om haar zoontje van de negativiteit te behoeden. ”Ikzelf lig er niet wakker van, niks interesseert mij eigenlijk. Maar ik merk wel dat als mensen over mijn kind beginnen, mij dat heel erg boos maakt. Ik vind dat ik mijn kind daarvoor moet beschermen. We kennen allemaal de verhalen over kinderen die zelfmoord hebben gepleegd door internetpesten en dat soort dingen. Als moeder zijnde wil ik mijn kind hiervoor behoeden. Vanaf nu komt hij dus onherkenbaar in beeld.”

In een story die na het filmpje volgt, voegt Kelly nog een screenshot toe waarbij ze een voorbeeld laat zien van reacties die ze zoal krijgt. Hierin wenst iemand haar dat toe dat haar ‘misvormde kind snel stikt’. Heftig!

Bron: Instagram @kellyheruer | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs 

Laatste nieuws