Winning Wednesday: 2x LUISA EXTREME-sneakers van B.L.A.H. t.w.v. €239,95

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 2 keer de LUISA EXTREME-sneakers van B.L.A.H. weggeven in de kleur zilver, goud of metallic blue t.w.v. €239,95.

B.L.A.H.

B.L.A.H. is een Nederlands merk dat steeds bekender wordt. Het no-B.S. schoenenmerk uit Amsterdam heeft duurzaamheid hoog in het vaandel en geeft om de planeet waarop we leven. B.L.A.H. probeert dan ook met de productie van hun schoenen zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. Het merk is transparant in hoe hun items tot stand komen, en durft ook toe te geven dat ze niet perfect zijn. Want honesty is the best policy. 

Spring/Summer 2023-collectie

De nieuwe Spring/Summer 2023-collectie van B.L.A.H. is te omschrijven als bright and muted. Hiermee wil het merk focussen op het contrast tussen ‘helder’ en ‘gedempt’ voor een rebels en speels effect. En zo kwam een aantal sneakers in shiny, metallic en gedempte kleuren tot stand. 

Een van onze favoriete sneakers uit de Spring/Summer 2023-collectie van B.L.A.H. is het LUISA EXTREME-model. Deze lage, chunky sneaker met dubbele zool heeft zowel een shiny als verwassen look. En is verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en metallic blue. 

Win, win, win

Wil je kans maken op de LUISA EXTREME-sneakers t.w.v. €239,95? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen en B.L.A.H. te volgen op Instagram. Succes! 

Deze actie loopt tot en met dinsdag 7 maart 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws