Hebben: deze denim maxi-skirt gaat viral op TikTok

Trend alert!

‘Ik heb te veel denim in mijn kast’, said no one ever! Het leuke aan denim is dat je er nooit zat van raakt, maar dat denimtrends zelf wel altijd blijven veranderen in de modewereld. Zo was de mini-skirt lange tijd trending, maar is het nu juist de maxi-skirt die we steeds vaker terugzien. En déze rok van Stradivarius gaat momenteel viral op Tiktok!

Denim, denim, denim

De kans is erg groot dat jij een aantal denim items in je garderobe hebt hangen. En dat komt goed uit, want ze zijn nog altijd hot and happening. Denim gaat nooit echt uit de mode! Skinny, boyfriend, mom, of straight, een jumpsuit of een spijkerjack, een goed denim item gaat jarenlang mee en je raakt er nooit zat van. Trust us! Je kunt gaan voor een neutrale versie, maar ook voor denim met een unieke twist (denk aan color-blocking). Dit is erg leuk om je outfit mee naar een hoger niveau te tillen.

Viral denim maxi-skirt van Stradivarius

Deze maxi-skirt in vintagelook van Stradivarius heeft dé perfecte wassing en pasvorm. De rok is gemaakt van 100% katoen en kost vier tientjes.

@janine_kho #getreadywithme vandaag draag ik een #maxi #denim #skirt @Stradivarius voor een zakelijke look En wees gerust ik ben zonder de tags de deur uit gegaan! Vond het niet de moeite om een video opnieuw op te nemen maar zal voor de zure matten volgende keer een extra edit in de video plaatsen 😮‍💨 #hm #stradivarius #jeans #foryou #fyp #outfit #ootd #outfitinspo #janinekho ♬ Señorita – Shawn Mendes & Camila Cabello

@rooskortleven Styling a long denim skirt 🐆#denim #denimskirtoutfit #denimskirt #denimskirtinspo #denim #outfitinspo #fashion #outfit #fyp #fyp #foryou #foryoupage ♬ Collide (more sped up) – Justine Skye

Maak de look af met een riem, een paar stoere boots en eventueel een leuke blazer. Lente-ready, als je het ons vraagt. Nu alleen nog de rok bemachtigen bij Stradivarius!

Bron: Nsmbl, TikTok | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws