Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit gaat Kelly doen met het prijzengeld van Echte Meisjes in de Jungle

Aha!

Vorige week zagen we in de spannende finale van Echte Meisjes in de Jungle hoe Kelly Heruer er met de winst vandoor ging. Samen met medekandidaat Channah Koerten was de winnares te gast bij Allures van Rumag om terug te blikken op de finale.

Finale

In de finale van Echte Meisjes in de Jungle moesten finalisten Kelly en Diva de laatste 30 kilometer terug naar de bewoonde wereld afleggen. Het werd een spannende race met verschillende opdrachten, met als doel om als eerste de gouden kip te vinden. De meiden waren aan elkaar gewaagd en gingen gelijk op, maar uiteindelijk was het Kelly die als eerste bij Valerio aankwam en de finale wist te winnen!

Prijzengeld

Naast de winst ging Kelly er ook met een geldprijs van maar liefst 10.250 euro vandoor. Maarre, wat gaat ze eigenlijk met dat geld doen? Dat vroeg presentator Fawry not Sawry zich ook af. "Ik ga naar Disneyland. En voor de rest zet ik het gewoon lekker op mijn spaarrekening", vertelt de winnares in Allures. "We weten allemaal als je een huisje hebt en dingen gaan kapot, het is altijd handig om een extra potje te hebben."

Persoonlijke spullen

In de finale moesten Diva en Kelly op zoek naar een dame bij wie ze ‘het grootste spaarvarken dat er was’ moesten kopen. Kelly kwam als eerst aan, maar het ging niet zonder slag of stoot: omdat ze geen geld bij zich had, moest ze allerlei persoonlijke bezittingen inruilen om het te bemachtigen. Dat ging van een zakje chips tot aan haar slippers, zonnebril en zélfs haar haarborstel. In een Q&A op Instagram vertelde de realityster onlangs of ze haar spullen terugkreeg. ”Uiteindelijk heb ik ze teruggekregen, maar aan het einde van de dag pas, ’s avonds laat. Dus ik heb wel de hele dag in de waan geleefd dat ik mijn spulletjes niet terug zou krijgen.” Aha!

Bron: Allures Rumag, Grazia archief | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs