Eva Jinek over zwangerschapskwaaltjes: ‘Zwanger zijn is een trip’

'En soms ook een beetje een lijdensweg'

Eva Jinek is zwanger van haar tweede kindje. Dat heeft de presentatrice afgelopen vrijdag bekendgemaakt op Instagram, middels een kiekje uit de oude doos. Hiermee laat ze weten dat haar zoontje Pax binnenkort grote broer wordt. In haar meest recente nieuwsbrief schrijft ze dat ze enorm geniet, maar de lijdensweg die het soms een beetje is, ook niet ontkent.

Tweede kindje

Vrijdagavond vertelde Eva in haar eigen talkshow Jinek dat ze blij is dat ze haar zwangerschap bekend heeft gemaakt. “Ik was zo mijn buik in aan het houden al die maanden”, zei ze. Hoeveel maanden de presentatrice inmiddels zwanger is, is niet bekend. “Fijn dat ik het eindelijk kon zeggen”, lachte ze na een enthousiast applaus. “Ik verstopte het altijd hieronder”, bekende ze, wijzend naar de talkshowtafel. “Maar als ik hier rondliep dacht ik: het gaat niet meer. Ik ben blij dat ik het kon zeggen.”

Zwangerschapskwaaltjes

In Eva haar nieuwsbrief wordt duidelijk dat ze niet alleen op een – nog onbekende kleur – wolk zit. Hierin vertelt ze namelijk dat ze last heeft van aardig wat zwangerschapskwaaltjes. “Ik zweer het je: zwanger zijn is een trip. En soms ook een beetje lijdensweg.” Zo worstelt ze momenteel met de lange en hoge trap op haar werk. “Als niemand kijkt, houd ik m’n borsten vast op weg naar boven en beneden, omdat ze zo’n pijn doen.” Ook misselijkheid spoelt volgens de presentatrice in golven aan. En, biecht ze op: ”Ik ben hondsmoe. Regelmatig wordt de zwaartekracht me te veel en eindig ik powernappend op de betonnen vloer met het dunne, niet al te frisse kleed. Ik ben zo moe dat me dat allemaal niets kan schelen.”

Cravings

Ook komen we er, door een beeldende omschrijving die Eva doet van een slaapdronken tripje naar en van de koelkast, achter wat haar ultieme cravings zijn. Wat blijkt? Ze leeft momenteel tijdens de opnames door op prikwater met citroensmaak, mergpijpjes en sojamelk met chocoladesmaak. Aha!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @evajinek | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws