Festivalhack: zo verwijder je je festivalbandje zonder deze te knippen

Nooit meer gesneuvelde festivalbandjes!

Festivalgangers know the struggle: al die festivalbandjes die je om je pols hebt hangen, maar die je eigenlijk niet wil doorknippen en als herinnering wil bewaren. Het nadeel ervan is dat deze bandjes best wat bacteriën kunnen opvangen, waardoor-ie toch echt een keer van je pols moet. Enne, gelukkig voor jou kan dat ook zonder er een schaar in te zetten!

Festivalhack

Ze.nl was degene die met deze geniale hack kwam. En let’s be honest: deze festivalhack gaat heel wat gesneuvelde bandjes schelen! Daarnaast is het ook nog eens supermakkelijk om uit te voeren. Het enige wat je nodig hebt is een plastic zakje, je weet wel: zo eentje die je voor je pedaalemmer gebruikt. That’s it!

How to

  1. Allereerst doe je de plastic zak om je hand heen.
  2. Vervolgens trek je de lussen van de plastic zak aan beide kanten onder het polsbandje door.
  3. Trek dan één voor één aan de lussen tot het zakje zover mogelijk over je hand zit.
  4. Draai vervolgens het zakje binnenstebuiten.
  5. Daarna trek je heel langzaam aan de lussen.
  6. Duw dan het polsbandje omhoog met je andere hand.
  7. En tada! Je hebt je festivalbandje zonder damage van je pols!

Win-win

Daarnaast is het ook een super manier om het bandje weer terug om je pols te krijgen. Kan je dus geen afstand doen van dat ene festivalbandje dat zoveel herinneringen bij je oproept, maar wel een keertje door een sopje moet worden gehaald? Dan is deze festivalhack ook een prima manier om je polsbandje weer om je pols te krijgen. Win-win dus!

Bron: Ze.nl | Beeld: iStock

Laatste nieuws