Rebel Wilson vraagt vriendin Ramona Agruma ten huwelijk

En wel op heel romantische wijze!

Dat er in Disneyland magische dingen gebeuren, weten we al wel. Maar Rebel Wilson liet tijdens een tripje naar het park écht een droom uitkomen. Ze vroeg haar vriendin Ramona Agruma namelijk – romantiek incoming – in het pretpark ten huwelijk! Ze deelt zoetsappige beelden van het sprookjesmoment op haar Instagram.

Verloofd

Rebel deelt twee romantische kiekjes van het moment. Ze schrijft vol blijdschap: ”We hebben JA gezegd.” In het bijschrift bedankt de actrice juwelier Tiffany & Co. voor de ring en het team van Disneyland voor het regelen van de magische verrassing.

Disneyprinses

Tijdens haar coming out op social media liet ze haar liefde voor sprookjes al doorschemeren. Toen schreef ze namelijk in de caption van haar post met een lieve selfie met Ramona: “Ik dacht dat ik naar een Disneyprins zocht… maar misschien had ik al die tijd eigenlijk een Disneyprinses nodig 💗🌈💗.” Ze eindigt de caption met een belangrijke hashtag: #loveislove. Nu heeft ze haar Disneyprinses dus wel op een hele toepasselijke manier ten huwelijk gevraagd!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Dochtertje

De twee verwelkomden eerder al hun eerste kindje samen, die ter wereld kwam dankzij een draagmoeder. Toen schreef de Pitch Perfect-ster op Instagram: “Meer dan trots kan ik aankondigen dat mijn eerste kindje is geboren, Royce Lillian. Ik kan niet omschrijven hoeveel liefde ik voor haar voel, ze is een prachtig wonder!” Met de recente verloving van de twee moeders, is het sprookje dus helemaal compleet. Cute!

Bron: Instagram @rebelwilson| Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws