Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Soy Kroon over relatie met Holly Mae Brood: ‘Hartstocht nam het over’

De twee zijn inmiddels zes jaar samen.

premiere Wil de Krokdodil

Soy Kroon en Holly Mae Brood zijn al jaren happy together. Maar hoe ontstond hun romance eigenlijk? In de nieuwste LINDA. doet Soy een boekje open over hun relatie. Zo vertelt de acteur dat het 's nachts is ontstaan én vanuit vriendschap.

Vriendschap

Soy en Holly kenden elkaar al een tijdje voordat ze daadwerkelijk een relatie kregen. In eerste instantie waren de twee namelijk gewoon hele goede vrienden. "Holly en ik waren al zo'n vijf maanden dik bevriend voordat de vonk oversloeg", vertelt Soy in het blad. De twee waren erg voorzichtig aan het begin. "We durfden elkaar allebei niet te zoenen, omdat we bang waren onze vriendschap op het spel te zetten."

Hartstocht

Al die tijd was er al een spark tussen de twee, en na vijf maanden veranderde hun connectie in meer dan vriendschap. "Op een avond was het veel te laat om nog naar huis te gaan, dus bleef ik bij haar slapen", blikt Soy terug. "Pas toen we drie uur naast elkaar in bed hadden gelegen, nam de hartstocht het over." Dat moment is inmiddels al zo'n zes jaar geleden en Soy en Holly zijn nog steeds happily in love.

Veel geleerd

In de afgelopen zes jaar heeft de acteur dan ook veel geleerd van zijn geliefde. "Holly stimuleert me om mijn grenzen beter aan te geven, want de afgelopen jaren heb ik iets te vaak 'ja' gezegd tegen projecten", vertelt hij. "Ook leer ik van haar meer in het hier en nu te leven en niet altijd al met morgen bezig te zijn."

Bron: LINDA., RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld