Hoe leuk: Suzan & Freek openen eigen restaurant

'Wie komt er bij ons eten?'

Na optredens in de Ziggo Dome en een eigen documentaire op Netflix, zetten Suzan & Freek een nieuwe stap in hun carrière. Het muzikale duo opent namelijk hun eigen restaurant. Enne, het beste nieuws: jij kunt er een hapje gaan eten!

Eigen restaurant

Ja, je leest het goed! Suzan & Freek openen hun eigen restaurant, voor een dagje dan. En dat doen de twee natuurlijk op Valentijnsdag. In een video op Instagram vertellen ze over hun plannen. “Wij hebben iets leuks: we gaan namelijk op Valentijnsdag ons eigen restaurant openen voor één avond”, vertelt Suzan enthousiast.

“Mocht je daarbij willen zijn met je date, met je scharrel, met je kwarrel, met je man, met je vrouw, met wie dan ook… Met je oma, omdat je d’r lief vindt, dan kan dat”, vult Freek aan. Kleine sidenote: “Ons restaurant is alleen geopend voor prijswinnaars.”

Akoestisch optreden

Er is slechts plek aan twintig tafeltjes, dus intiem en romantisch wordt het zeker. En om het helemaal af te maken, zullen Suzan & Freek zorgen voor muziek. “Wij verzorgen de muziek, we gaan daar akoestisch spelen”, vertellen ze. “En we zorgen ervoor dat iedereen een romantisch dinertje krijgt.” Wil jij deze Valentijn dus lekker dineren met je lover onder het genot van hits als Goud, Als het avond is of Dromen in kleur? Ga dan snel naar de website van Suzan & Freek en laat weten met wie en waarom je erbij wilt zijn. Fingers crossed!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Tussen Jou en Mij

Het jaar begon goed voor de lovebirds, want sinds kort staat hun eigen Netflix-docu Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij op de streamingsdienst. Onlangs vertelde het duo aan Grazia wat we van de documentaire kunnen verwachten. “Ik denk dat je enerzijds te zien krijgt hoe ons leven eruitziet, en anderzijds hoe voor ons het afgelopen jaar was”, zei Freek. “Je ziet eigenlijk alles wat je niet op Instagram ziet”, vult Suzan aan. “In deze Netflix-docu zie je eigenlijk alles eromheen. Hoe de voorbereiding gaat, hoe de heftige weken zijn geweest, hoe je het af en toe geweldig vindt en soms ook doodeng. Hoe je het met elkaar eens bent, maar soms ook het helemaal niet en er discussies ontstaan op het podium. Je ziet eigenlijk gewoon hoe het allemaal gaat.”

Bron: Instagram @suzanenfreek, Grazia archief | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws