Wedding bells! Deze Temptation Island-deelneemster gaat trouwen

She said yes!

Hoewel we menig Temptation Island-verleidsters voorbij hebben zien komen, zijn er altijd wel een paar die ons bijblijven. Zo ook verleidster Laetitia. De knappe verleidster was te zien in 2018 in een van de meest spraakmakende seizoenen. En dat die verleidster-trucjes opvielen, dat was een ding wat zeker was. Een jaar later maakte de beauty namelijk opnieuw haar opwachting als ‘extra verleidster’ in Temptation Island VIPS.

Verloofd

Toch bleek the one er niet tussen te zitten tijdens het programma. Maar niet getreurd, want de beauty heeft haar grote liefde uiteindelijk wel weten te vinden. Ze is zelfs zo gelukkig met haar partner Yones dat ze inmiddels zijn verloofd! De dolgelukkige fiancé deelde afgelopen maandag een aantal prachtige kiekjes om te laten weten aan haar volgers dat ze binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Enne, Yones blijkt een echte romanticus te zijn want hij heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd in het prachtige Mexico. “Het begin van onze geweldige reis”, schrijft hij bij het Instagram-bericht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Triciaa (@triciaa)

Temptation Island (VIPS)

Laetitia was te zien in het derde seizoen van Temptation Island waarin ze het hoofd van Mezdi op hol deed slaan. Zelf ontkende ze altijd dat er iets tussen de twee is gebeurd – en nee, ook niet tijdens de dreamdate. Maar, het scheelde niet veel volgens haar. Later werd de beauty nog een keer gevraagd voor Temptation Island VIPS, waarin ze haar opwachting maakte als extra verleidster.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws