Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EMIDJ-Janice legt uit waarom ze Annebel eruit stemde: ‘Was een fout’

'Ik kon mezelf wel voor m'n kop slaan.'

Gisteren was het weer tijd voor een gloednieuwe aflevering van Echte Meisjes in de Jungle, en ook deze keer was er weer volop drama. Zo maakten Michella en Annebel hun rentree in het programma, maar dan wel in elkaars team. Voor Janice betekende dit dat haar 'grootste nachtmerrie' werkelijkheid werd.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle. 

Weggestemd

Laten we beginnen met een kleine recap. Aan het einde van aflevering vijf werd er – as usual – één meisje uit elk team gestemd. Maarre, dit keer was er een grote twist. Want wat de Echte Meisjes niet wisten, was dat degenen die zij wegstemden gewoon lekker in de jungle bleven. Dit keer waren het Michella en Annebel die beiden werden weggestemd door hun kampgenoten en dachten daarom naar huis te moeten. Maar niks was minder waar.

De dames in kwestie werden namelijk niet naar huis gestuurd, maar naar het andere team. Iets waar Michella alleen maar van kon genieten omdat ze in het team van teamcaptain Janice belandde – en laten die twee elkaar nou net niet kunnen luchten.

Balen

Tijdens een Q&A op haar Instagram Stories blik Janice terug op de zesde aflevering, en beantwoordt ze vragen van haar volgers. Zo vraagt iemand: "Baal je niet van jezelf dat je Annebel eruit had gestemd?" "Ja, ik baal", geeft Janice toe. "Ik probeerde een spel te spelen, tactisch", legt ze uit. "Zoals jullie allemaal zien is Annebel gewoon de beste in bijna alles. En ondanks dat ik het goed met haar kon vinden, wilde ik niet tegenover haar komen te staan in de finale."

Niet persoonlijk

"Ik had natuurlijk allang gehoord van Fabiola en Jill dat ze op haar gingen stemmen, dus ondanks dat ik haar op persoonlijk gebied echt heel erg mag, zitten we wel nog steeds in een programma en dat moeten we natuurlijk niet vergeten", vervolgt Janice. "Iedereen speelt het op zijn eigen manier. Ik deed het op deze, en dat was een fout", lacht ze. "Ik moest zelf op de blaren zitten. Het was fucking dom, ik kon mezelf wel voor m'n kop slaan", blikt ze terug. "Maarja, je kan de tijd niet meer terugdraaien en gelukkig vat ze het niet persoonlijk op en begreep ze mijn keuze wel." En positief als ze is, kan Janice hier ook wel weer het voordeel van inzien voor Annebel. "Het is ergens ook wel een compliment, toch? Ja, je bent de beste, dus je moet eruit. Beter kun je het niet krijgen!"

Bron: Instagram @janiceblok, Grazia archief | Beeld: Brunopress