Wedding bells! Temptations Heikki heeft vriendin ten huwelijk gevraagd

She said yes!

Heugelijk nieuws voor Heikki en zijn vriendin Kaylee. De Temptation Island-ster is dit weekend namelijk op één knie gegaan voor zijn grote liefde, zo delen ze op social media. Natuurlijk heeft Kaylee volmondig ‘ja’ gezegd en dus gaan de twee trouwen!

Temptation Island

Even een kleine recap: motorcrosser Heikki deed een aantal jaar geleden met zijn toenmalige vriendin Milou van Agtmael mee aan Temptation Island. Ze speelden het programma uit en besloten samen te gaan wonen. Helaas hield hun relatie geen stand en gingen ze in 2020 uit elkaar. In 2021 maakte Heikki bekend dat hij een nieuwe vriendin heeft. Hij is nu al een tijdje gelukkig met Kaylee, die verkoopster is in een brillenwinkel.

Dochtertje

In oktober vorig jaar zijn Heikki en Kaylee de trotste ouders geworden van een dochtertje. “Met enorme trots kan ik jullie mededelen dat ik papa ben geworden van een superknap dochtertje Luna“, schreef de dad destijds op Instagram. Nu de kleine meid alweer zo’n vier maanden oud is, vond Heikki het tijd voor de volgende stap in hun relatie. Hij heeft zijn vriendin daarom ten huwelijk gevraagd, in het bijzijn van familie en vrienden.

Aanzoek

De kleine Luna werd ook betrokken bij het aanzoek, zo is te zien op verschillende video’s die dit weekend rondgingen op social media. Omringd door familie en vriendin leest Kaylee wat er op het rompertje van haar dochter staat: ‘mama wil je met mijn papa trouwen?’. Als ze zich vervolgens omdraait, ziet Heikki op één knie voor haar. Ahw!

En natuurlijk is haar antwoord volmondig ‘ja’. “I said yess“, schreef ze dan ook bij een foto waarop haar blinkende ring goed te zien is. Wij wensen het koppel veel geluk samen!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws