4 makkelijke haarstijlen voor als je weinig tijd hebt

We got you!

Ben je net te lang in bed blijven liggen of helemaal de tijd vergeten? En is je haar ontploft, maar heb je eigenlijk geen tijd meer om het te doen? We got you! Met deze makkelijke haarstijlen zie jij er in een handomdraai weer uit om door een ringetje te halen.

Haast

We willen goed natuurlijk goed voor de dag komen, maar soms hebben we gewoon echt geen tijd om met rollers en een stijltang aan de slag te gaan. Gelukkig zijn er een aantal haarstijlen die weinig tijd in beslag nemen, waardoor je er toch nog tip top bij loopt.

Paardenstaart

De Scandinavische influencer Mathilda Djerf ziet er altijd effortless, maar toch ontzettend stylish uit. Naast dat ze vaak voor de dag komt met voluminous haar, draagt ze het ook vaak opgestoken. Een hoge strakke paardenstaart is een klassieker, kost minimaal tijd en staat fris en sportief. Perfect voor als je weinig tijd hebt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Clawclip

De clawclip hebben we hoogstwaarschijnlijk allemaal in huis liggen, en met een reden! Je kan namelijk supermakkelijk en snel je haar elegant opsteken.

Als je normaal gesproken liever je haar los draagt, kun je de clawclip ook gebruiken om een deel van je haar op te steken zodat je er net wat meer put together uitziet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TOMI THE LABEL (@tomi.thelabel)

Haaraccessoires

Misschien wel de makkelijkste oplossing van allemaal: haaraccessoires. Een leuke speld, clip of haarband doet wonderen voor jouw coupe. Ideaal als je haast hebt, maar ook als je vettig haar hebt en geen tijd hebt om het te wassen. Met zo’n haaraccessoire ziet je haar er meteen mooi en stijlvol uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Lage knot

De lage knot, oftewel low bun, is perfect als jij een rond of ovaal gezicht hebt. Trek de voorste plukjes los en je hebt een stijlvol kapsel te pakken binnen een minuutje!

Heb je nog een paar tellen over? Doe er dan een sjaaltje of scrunchie omheen, dat geeft een extra leuk effect. Et voila, je bent helemaal ready to go!

Bron: Trendalert | Beeld: Legally Blonde

Laatste nieuws