Too bad: dit personage keert niet terug in Bridgerton seizoen 3

Slecht nieuws voor fans...

Heb jij de eerste twee seizoenen van Bridgerton ook binnen no time gebinged? Same here! We wachten dan ook met smart op het derde seizoen van de Netflix-hit. De opnames zijn inmiddels in volle gang en er wordt steeds meer duidelijk. Zo weten we nu dat één van de hoofdpersonages dit seizoen niet zal terugkeren…

Daphne Bridgerton

In een interview met het entertainment-magazine Variety deelde hoofdrolspeelster Phoebe Dynevor dat zij het voor gezien houdt. In seizoen 1 veroverde ze onze harten als Daphne Bridgerton, maar in het tweede seizoen bleef Phoebes karakter al meer op de achtergrond. En nu is er dus helemaal een einde gekomen aan haar verhaal in de razend populaire Netflix-serie.

Ze stelt: “Ik heb mijn twee seizoenen gedaan. Ik heb gedaan wat ik wilde doen met mijn karakter, en ze had een geweldige verhaallijn. Als ze me in de toekomst nog eens vragen, who knows?” In een ander interview is Phoebe er nog duidelijker over: “Ik zit helaas niet in het derde seizoen. Misschien in de toekomst. Maar over seizoen drie ben ik gewoon enthousiast om er als kijker van te genieten.”

Niet tevreden

Ondertussen blijven wij (on)geduldig in de gaten houden wanneer we meer weten over het derde seizoen van Bridgerton. Eerder deze maand kwam al het nieuws naar buiten dat de productie wat vertraging heeft opgelopen. Een insider heeft aan The Mail on Sunday namelijk laten weten dat maker Shonda Rimes niet tevreden is met de richting die het derde seizoen nu opgaat. “Er zijn bepaalde elementen waarmee Shonda niet blij is. Ze wil dat het wordt aangepast, omdat het te duister is.” Het script zou nu aangepast worden, waardoor de opnames iets worden uitgesteld.

Romance

Een releasedatum voor het aankomende seizoen hebben we misschien nog niet, maar er is wel al een klein beetje bekend wat we kunnen verwachten. Waar seizoen 1 draaide om de liefde tussen Daphne en Duke Simon, en in seizoen 2 de romance tussen Anthony Bridgerton en Kate centraal stond, gaat het derde seizoen in op de relatie tussen Colin en Penelope. Zusje Daphne zal dus in elk geval niét beschikbaar zijn voor Colin om advies bij in te winnen. Als dat maar goed gaat…

Bron: Beau Monde, Grazia archief, Variety | Beeld: Liam Daniel/Netflix 

Laatste nieuws