Marieke Elsinga opnieuw naar het ziekenhuis voor zwangerschapsjeuk

'Heb wel eens leukere fotoshoots gehad. Nog steeds in onderzoek waar de jeuk vandaan komt'

Marieke Elsinga is inmiddels al bijna twee maanden mama van kleine Jip. De radio-dj beviel in november van haar eerste kindje, maar écht genieten van de kleine spruit lukt nog niet helemaal. Marieke heeft namelijk nog steeds erg last van zwangerschapsjeuk, zo vertelt ze in een post op haar Instagram-story.

Geboorte

Op 9 november is Jip geboren. De kersverse ouders lieten op Instagram weten dolgelukkig te zijn met het kleine mannetje. “Hij is er! Onze zoon: Jip 💙 Zijn tweede naam is Einte, naar mijn vader. Sinds 9 november 6.11 uur kunnen Sander en ik niet stoppen met naar hem kijken, met ‘m knuffelen en aan hem ruiken”, luidde de caption.

En hoewel Marieke sinds de geboorte van Jip regelmatig lieve kiekjes van hem deelt, laat de radio-dj ook zien dat een zwangerschap vervelende kwaaltjes met zich mee kan brengen. “‘Jeuk is erger dan pijn’, hoor je men wel eens zeggen. Leek mij altijd een beetje onzin. Nou, daar ben ik van teruggekomen”, schreef Marieke in een eerdere post.

Zwangerschapsjeuk

Ze heeft ze al maandenlang last van enorme jeuk en daarvoor bracht ze gisteren weer een bezoekje aan het ziekenhuis. “Meanwhile in my life. Bij de medische fotograaf in het AMC…” schreef ze in haar stories. “Heb wel eens leukere fotoshoots gehad. Nog steeds in onderzoek waar de jeuk vandaan komt.”

Marieke vindt het belangrijk om dit te delen omdat ze ook de mindere kant van haar kraamtijd wil delen. “Je ziet hier alleen de vrolijkheid, de blije koppies, misschien het terugverende lijf, maar ontzwangeren is soms een f*cking zwaar proces.” Ze hoopt andere moeders hiermee een hart onder de riem te steken. Wij hopen dat het snel beter gaat met Marieke!

Bron: Instagram @mariekeelsinga, Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws