Babynieuws! Bachelorettes Kasper en vriendin Iris verwelkomen dochtertje

Congratulations!

Lees ook

Kasper Paalman kennen we natuurlijk allemaal van het eerste seizoen van De Bachelorette waarin hij om het hart van Gaby streed. Echte liefde heeft de oud-kandidaat daar nooit gevonden. Inmiddels is het helemaal goedgekomen voor Kasper en heeft hij een relatie met de knappe Iris. De twee zijn nu trotse ouders geworden van dochtertje Julia.

Baby news

Op Instagram deelt de kersverse vader het nieuws met zijn volgers. Hij post een kiekje van de kleine spruit met de caption: “Daar is ze dan onze Julia❤.” Awhhh! 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kasper Paalman (@kasperpaalman)

 De Bachelorette

Kasper was een van de mannen die in De Bachelorette om het hart van Gaby streed. Er was een leuke klik tussen de twee, maar de echte vonk sprong helaas nooit over. Na De Bachelorette heeft Kasper nog meegedaan aan First Dates, maar ook daar vond hij niet wat hij zocht. Toen hij Iris tegenkwam vond hij eindelijk zijn grote liefde en nu kunnen ze samen heerlijk gaan genieten van hun kleine meid.

Reacties

Onder de Insta-post stroomt het over met felicitaties, “😍😍 gefeliciteerd kanjers!!🔥 maximaal genieten van jullie wondertje 😘” schrijft iemand. “Wat een prachtplaatje! Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Julia 😘.” Van harte gefeliciteerd met de kleine meid!

Bron: Instagram @kasperpaalman | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook