2023 is here, dus de Samsung S23 komt eraan!

We can't wait!

Lees ook

2023: een nieuw jaar, een Samsung-lancering! Dit jaar, je raadt het misschien al, is het tijd voor de nieuwste Samsung Galaxy telefoons. Waarschijnlijk wordt ‘ie 1 februari gelanceerd. Het blijft altijd een beetje geheimzinnig hoe de telefoons eruit komen te zien, maar er gaan al een aantal geruchten rond over de nieuwe modellen. In dit artikel zetten we deze rumours voor je op een rijtje. 

Net als vorig jaar lanceert Samsung weer een basismodel, een Plus en een Ultra exemplaar. De smartphones variëren in prijs én natuurlijk in wat ze kunnen. De Ultra is het meest luxe model met de meeste opties.

Roze, groen en zilver

Uit beelden die al rondgaan van de nieuwe Samsung S23 Ultra blijkt dat deze in ieder geval in drie kleuren verkrijgbaar zullen zijn: roze, groen en zilver. En misschien komen daar zelfs nog meer kleuren bij. Voor ieder wat wils dus, zeker als je de smartphone zonder kleurrijk hoesje wilt gebruiken.

Scherpere selfies

De uitgelekte promotiefoto’s laten trouwens ook zien dat de Ultra evenveel camera’s op de achterkant heeft als zijn voorganger, namelijk vijf stuks. En geruchten maken duidelijk dat de selfiecamera een flinke upgrade heeft gekregen. Door een sensor zijn de beelden die je schiet een stuk scherper. 

Hoog tijd dus voor een fotoshoot of video’s maken in selfiestand, om je socials naar een nog hoger niveau te tillen. Heb jij al leuke content bedacht, of staat er een uitje op je planning? Met de S23 worden het hoe dan ook mooie foto’s en video’s. 

Genoeg ruimte voor héél veel video’s

Een ander pluspunt ten opzichte van de voorganger van de S22, is dat de nieuwe Samsung smartphones nog meer opslagcapaciteit krijgen. Waarschijnlijk krijgt de S23 tot wel twee keer zoveel opslag. Meer dan genoeg ruimte dus om al je favoriete foto’s en video’s op te slaan!

En niet verkeerd: de Samsung Galaxy S23 krijgt een betere accu. Je kan dus niet alleen onbeperkt foto’s en video’s opslaan, maar ook nog eens zonder tussendoor opladen een lange shoot houden. Mocht je sessie zo intensief zijn dat je S23 toch snel leeg gaat, dan kan je met het de S23 Plus en Ultra snelladen met een 45W USB-C kabel. Daarmee kan je dus na een korte pauze weer door. 

Toe aan een nieuwe smartphone?

Ben je toe aan een nieuwe smartphone? Dan kan het dus lonen om nog even een maandje te wachten op de Samsung S23-serie. Met de allernieuwste smartphone kan je weer even vooruit, en zeker met de Ultra kan je oneindig de mooiste momenten vastleggen. Op naar nieuwe avonturen!

Beeld: Unsplash

Laatste nieuws

Zie ook