Aha! Dit eet Jennifer Aniston op een dag

De actrice houdt er een healthy lifestyle op na.

Jennifer Aniston staat natuurlijk al jaren in de spotlights en met haar 53 jaar ziet ze er nog altijd uit om door een ringetje te halen. Zelfs onder een microscoop slaagt de Friends-actrice erin om nog steeds op het “Picture Perfect” buurmeisje te lijken. Maar die jeugdige look behoudt ze niet vanzelf. De actrice let namelijk heel goed op haar voeding.

Geheim

Aan Yahoo Food vertelde Jennifer haar geheim: “eet zoveel mogelijk organische fruit en groente als je kan, houdt je suiker inname laag, drink veel water en zorg voor voldoende slaap.” Vandaag werpen we een blik op het eetdagboek van de actrice en vertellen we je wat zij graag als ontbijt, lunch en diner kiest.

Ontbijt

De actrice vertelde aan Elle dat ze het belangrijk vindt om s’ochtends wat extra proteïne binnen te krijgen. Daarom begint ze haar dag graag met een portie havermout met eiwitten. Ze kookt de eiwitten en roert dit vervolgens door haar havermout wat de havervlokken, volgens Jennifer, een romige textuur geeft. Andere favoriete ontbijtjes zijn een proteïne shake, avocado met eieren of glutenvrije muesli met een banaan.

Lunch

Als lunch kiest de actrice vrijwel altijd voor een salade met veel groenten en proteïne. Ze probeert wel te variëren met verschillende groentes, maar kiest zelden voor een andere lunch. Veel spannender maakt ze haar diner overigens ook niet, De Friends-actrice zorgt er ’s avonds ook weer voor dat ze voldoende groente en eiwitten binnenkrijgt. Zo eet ze onder andere veel rauwe groente, hardgekookte eieren, botersla en pulled chicken. Volgens Jennifer helpt het ook om te mealpreppen.

Snacks

Zoals je waarschijnlijk al verwacht, zijn ook Jennifers snacks super healthy. Ze bestaan voornamelijk uit appels en noten of pindakaas. Deze snacks vormen voor haar een perfecte combinatie van koolhydraten, gezonde vetten en proteïne en ze zijn makkelijk mee te nemen. Jennifer ‘zondigt’ vrijwel nooit, maar als ze dat wel doet, eet ze het liefst een groot bord pasta. Haar favoriete pastamaaltje is een gezondere variant van de pasta carbonara. De actrice maakt hem met een saus van kalkoenfilet, ei, Parmezaanse kaas en water en ze gebruikt geen olie, boter of room. Tja, wij stellen ons iets anders voor bij een cheat meal, maar ieder zijn ding.

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws