Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s dit weekend

Je hoeft je niet te vervelen.

Heb je komende weekend nog geen plannen? Maar wel zin om wat leuks te doen? No worries. Wij tippen een paar leuke to do’s. Komen ze:

Ga naar The(Any)Thing bioscoop

Altijd al in een privébioscoop willen zitten? Dat kan nu bij The(Any)Thing. Er is nu een tweede locatie geopend van ’s werelds kleinste on demand privé bios en die zit in een van de tofste hotels van Nederland: Hotel New York in Rotterdam. Download de The(Any)Thing-app en boek je eigen cube vol designmeubels en natuurlijk een topscherm. Kies je film en bestel eten vanuit Hotel New York.

Geniet van een traditioneel vegan ontbijt 

Stevig ontbijten met sausage, bonen en tomaten? Yes, please. Alleen kan dat nog weleens lastig zijn als je een veganistisch dieet hanteert. Gelukkig wordt het dankzij Garden Gourmet steeds makkelijker om veganistisch te eten. Zo heeft Garden Gourmet nu speciaal voor hotels de vegan Garden Gourmet Cumberlands worstjes ontwikkeld.

Zo kun je vanaf nu heerlijk veganistisch ontbijten met de Garden Gourmet Cumberland worstjes bij: 

  • Nhow hotel Amsterdam Rai
  • Hilton Schiphol
  • Hilton Double Tree in Amsterdam
  • Van der Valk Eindhoven

Enne, de worstjes doen niet onder aan de vleesvariant. Zo bevatten deze sappige worstjes traditionele specerijen als witte peper, salie en nootmuskaat. Bovendien zijn de worstjes rijk aan vezels en eiwitten en bevatten de helft minder calorieën ten opzichte van een varkensworstje. Wat wil je nog meer? 

Garden gourmet

Ga naar het Groninger Museum

In het Groninger Museum kun je tot 7 mei naar de Gianni Versace Retrospective. En ja, deze fashiontentoontelling wil je zien. Hier hangen namelijk de meeste couturestukken van de excentrieke modeontwerper ooit, waaronder That Dress, de jurk die actrice Liz Hurley in één klap wereldberoemd maakte.

Trakteer jezelf op een grootmeesters masterclass

Schuilt er in jou stiekem een sterrenkok? Of wil je nog iets meer indruk maken met jouw keuken-skills? Geef jezelf dan de Grootmeesters Masterclass van Jonnie en Thérèse Boer cadeau. Leer koken met nieuwe kruiden of perfectioneer je wijnpairing: in deze masterclass van drie uur komt het allemaal voorbij. En het fijne is, je kunt hem zo vaak mogelijk terugkijken als je zelf wil! Lees hier meer info.

Kijk 1923

Fans van Yellowstone verzamelen! Nadat de spin-off 1883 uitkwam, komt producer Taylor Sheridan met nog een spin-off van de drama-hitserie: 1923. Deze serie gaat over Jacob Dutton (Tom Ford) en Cara Dutton (Helen Mirren). De serie volgt het spoor van de familie Dutton in een tijd waarin het Amerikaanse westen werd geteisterd door pandemieën, historische droogteperioden en nog veel meer. Met andere woorden: een meeslepend verhaal!

1923 is nu te zien bij SkyShowtime. 

Meer kijktips

Kruip jij liever onder een kleedje op de bank om een leuke film of serie te kijken? No worries! Er is weer genoeg leuk kijkvoer. Zo is de docu Suzan en Freek: Tussen Jou en Mij vanaf nu te zien op Netflix. En staat ook The Menu sinds kort op Disney+.

Laatste nieuws