De nieuwe Grazia ligt nu in de winkel!

Get it while it's hot!

Lees ook

New year, new beginnings! Grazia start 2023 goed met een ode aan Gigi Hadid. ✨ Het topmodel siert dan ook de cover van Grazia’s nieuwste issue.

💛 Ze viert haar tienjarige jubileum als topmodel, deed ontelbaar veel campagnes, magazine covers en fashion weeks. Ze werd moeder van Khai en werd gespot met de meest begeerde bachelor ter wereld. Gigi Hadid doet het allemaal!

💛 Carolien Karthaus-Spoor speelt een van de hoofdrollen in Fijn Weekend, vanaf 19 januari in de bios. De actrice vertelt over dit bijzondere project, dat ze opzette met haar vriendengroep.

💛 Janice Blok en Michella Kox beloven voor een flinke portie drama te gaan zorgen in de realityserie Echte Meisjes in de Jungle. “Wat ik vind, en voel, dat zeg ik.”

💛 Thijs Boermans was onze favoriet in Expeditie Robinson en is vanaf deze maand te zien als nieuw personage in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij kreeg de bijnaam ‘mooiboy’, maar Thijs is véél méér dan dat.

💛 Met hak, veters of logo: wat je ook kiest, laarzen spelen dit seizoen een hoofdrol.

💛 Nieuw jaar, mooi moment om eens grondig door je make-up stash en tools te gaan. Want even eerlijk: hoe vaak maak jij je make-upkwasten schoon? En je borstel? En weet je eigenlijk wel hoe lang je mascara en lipgloss goed blijven?

Dit en nog véél meer lees je in de nieuwe Grazia, vanaf nu in de winkel of shop ‘m hier! ✨

Ook lees je in de nieuwste Grazia een groot interview met zangeres Naaz, de nieuwste fashiontrends, en bijzondere real life verhalen. Get it while it’s hot!
Fotografie: ANP/BrunoPress)

Laatste nieuws

Zie ook