Wauw! Dít waren de mooiste looks bij de Critics Choice Awards

Heel veel glitter en glamour op de red carpet!

Lees ook

Dit weekend stonden de Critics Choice Awards op de agenda. Alle grote Hollywoodsterren verzamelden zich op de red carpet in Los Angeles, en daarvoor trokken ze uiteraard weer alles uit de kast. Van sexy in sheer tot gorgeous in gold en vooral heel veel glitter en glamour! Wij hebben de mooiste looks verzameld en op een rijtje gezet.

Crème de la crème

Traditiegetrouw staat het begin van een nieuw jaar in het teken van awards, uitreikingen, en prijzenceremonies. Vorige week hadden we de Golden Globes, het stemmen voor de Oscars is inmiddels begonnen, en begin volgende maand zijn daar de Grammys. Afgelopen weekend was het de beurt aan de Critics Choice Awards, waarbij weer de crème de la crème van Hollywood op de rode loper verscheen.

Seethrough

Bij de Golden Globes werd vorige week flink uitgepakt met sexy outfitjes, en ook dit weekend stelden de sterren niet teleur. Alsof het was afgesproken, verschenen er een hoop actrices in niets verhullende outfitjes met een hoop seethrough materiaal.

Beeld: Brunopress 

Pretty in gold

Met goed goud zit je nooit fout, deze sterren bewezen het dit weekend maar weer eens op de rode loper van de Critics Choice Awards. We love it! 

Beeld: Brunopress 

Never enough glitter

En ten slotte kunnen natuurlijk de nodige glitter-looks niet ontbreken. Een hoop sterren gingen voor stralend zwart, maar bijna alle kleuren van de regenboog waren op de loper te spotten.

Beeld: Brunopress 

Van Kate Hudsons platinum outfitje met een smaakvolle dosis sideboob tot de sexy slit en mesh-illusie aan de japon van Aubrey Plaza – zelfs nieuwslezeres Rebecca Jarvis, die hier niet direct bij het grote publiek bekend is, maakte indruk. Meer van al deze glitters, pretty please!

And the winner is…

De prijzen waren onderverdeeld in twee categorieën: een reeks awards voor de filmindustrie, en een aparte selectie beeldjes voor series op tv en streaming-services. In de filmcategorie was Everything Everywhere All at Once de grootste winnaar met vijf prijzen. Black Panther: Wakanda Forever en Glass Onion: A Knives Out Mystery gingen er beiden met twee prijzen vandoor.

Bij de series wist Better Call Saul de meeste nominaties te verzilveren, op de voet gevolgd door Abbott Elementary, The Dropout, en Weird: The Al Yankovic Story met elk twee awards. Wij kijken nu alweer uit naar de volgende red carpet!

Bron: CNN, EW, Beau Monde | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook