Oeps! Olcay Gulsen geeft Ruud de Wild zelfbruiner in plaats van zonnebrand

Foutje!

Dat Olcay Gulsen een echte beautygoeroe is, weten we inmiddels. De influencer heeft namelijk haar eigen beautylijn met make-up en huidverzorgingsproducten. Vriendlief Ruud de Wild vroeg Olcay of hij een van haar producten voor zonbescherming mocht lenen, maar in plaats van zonnebrand kreeg hij iets heel anders van Olcay…

Tanning drops

Olcay deelt in haar Instagram Stories een hilarische video van Ruud, die ze blijkbaar had voorzien van tanning drops in plaats van zonnebrand! “Foutje… Dacht dat ik Ruud SPF druppels had gegeven in Marrakech. Bleek het verkeerde flesje te zijn”, schrijft Olcay bij de video.

Gehuld in badjas en mét oranje gloed laat Ruud zien wat het resultaat is van tanning drops. De radio-dj is goudbruin geworden door de zelfbruiner. “Iedereen ziet dit. Ik loop toch voor gek”, roept Ruud in de video. “Lijkt net of ik eruitzie als een afgekeurde Duitse quizmaster”, grapt hij. Aha!

Handen

Ook Ruuds handen ontkomen niet aan de zelfbruiner. “Die handen ook.. arme man!”, schrijft Olcay bij de foto. Een positief dingetje: “Ze werken wel goed, die tanning drops!”

Overigens is Ruud wel een grote fan van Olcay’s beautyproducten, want onlangs deed hij nog de voice-over tijdens een make-up video van Olcay: een rol die de radio-dj natuurlijk op het lijf geschreven is. “Goedemorgen allemaal, dit is mijn dagelijkse routine”, begon Ruud de tutorial. “Vergeet niet om alle plamuur goed dicht te deppen”, zei Ruud. Ha!

Bron: RTL Nieuws | Instagram @olcay, Brunopress

Laatste nieuws