Oh, oh! Montagefout ontdekt in Emily in Paris

Oeps!

Oui, oui! Had jij Emily in Paris ook in één ruk uit? Same here, girl. Maar hoe geweldig we de serie ook vinden, we letten niet elke nanoseconde op wat er allemaal op de achtergrond in het beeld gebeurt. Een oplettende kijker deed dat wél, en ontdekte zo een pijnlijk foutje. Oeps!

Verhaallijn

In Emily in Paris volgen we de Amerikaanse Emily, aka Lily Collins, die naar Parijs is verhuisd vanwege haar werk bij een marketingbureau. In het eerste seizoen zien we hoe de beauty – die geen woord Frans spreekt – struggelt met de cultuurverschillen én helemaal in love is met de handsome Gabriel, gespeeld door Lucas BravoWe can’t blame her! In saison deux gaat de verhaallijn verder over de drama tussen Gabriel, Camille (Camille Razat) en Emily herself. En onlangs verscheen het nieuwste seizoen, waarin we opnieuw konden kijken naar een combinatie van amour, drama en natuurlijk de meest fashionable outfits.

Onrealistisch

Oké, dat onze favo serie een tikkeltje onrealistisch is, wisten we stiekem al wel. I mean, Emily woont in een appartementje met uitzicht op de Eiffeltoren, heeft een stuk of vijf designer Chanel-tassen en komt zonder uitzondering alleen maar stereotype Fransen tegen. Maar een oplettende kijker heeft ontdekt dat een bepaald stukje uit Emily in Paris wel héél onrealistisch is…

@myfantastictravels #emilyinparis’ non sense ! #fauxraccord #falseconnection #serie #netflix #film #emilyinparisseason3 ♬ son original – MyFantasticTravels 🌎

Foutje!

In een TikTok-video deelt een fan een stukje van de serie, waarin een flinke montagefout te zien is. In de scène zien we hoe Emily vanuit een groot pand prachtig uitzicht heeft over het centrum van Parijs. Wanneer zij richting het balkon loopt, is links van haar de Eiffeltoren te zien. Maar, wacht even? Nog geen twee seconden later zien we de la tour Eiffel ineens aan haar rechterkant. Dat kan maar één ding betekenen: het bekendste monument van Parijs is achteraf in de beelden gemonteerd. Whoops!

Bron: Tagmag | Beeld: Emily in Paris, TikTok

Laatste nieuws