Te grappig: Ruud de Wild spreekt make-up tutorial van Olcay in

Wij komen niet meer bij!

Dat Olcay Gulsen er altijd uitziet om door een ringetje te halen, is nothing new. Maar hoe doet ze dat toch? Nou, dat laat ze zien in een make-up tutorial op Instagram. Maarre, met een wel héél aparte voice-over…

Aparte voice-over

“Geluid aan!”, schrijft de presentatrice bij het filmpje dat ze op haar Insta plaatst. Nou, dat hebben we geweten! Terwijl Olcay ons voorziet van een beeldige make-up routine, verzorgt haar lover Ruud de Wild de voice-over, een rol die de radio-dj natuurlijk op het lijf geschreven is. “Goedemorgen allemaal, dit is mijn dagelijkse routine”, begint Ruud de tutorial. “Vergeet niet om alle plamuur goed dicht te deppen”, drukt hij de volgers van Olcay op het hart. In één woord hilarious!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

Veel inzichten

In de laatste Grazia blikte Olcay nog terug op de afgelopen vijftien jaar én keek ze met ons vooruit naar de toekomst. Haar hoogtepunt? “Een paar jaar geleden heb ik onderzocht wat voor effect huiselijk geweld heeft op kinderen. Voor mij is dat een grote persoonlijke doorbraak geweest”, vertelde de modeontwerpster. “Ik heb zoveel kanten van mezelf leren begrijpen. Voorheen duwde ik bepaalde karaktereigenschappen van mezelf in hokjes: oh, dat is bindingsangst, of egoïsme. Maar het blijkt dus heel erg te horen bij kinderen die opgroeien in een extreem gewelddadig omgeving.”

Vooruitblikken op de toekomst

En plannen voor de future? “Over 15 jaar hoop ik dat de wetgeving rondom huiselijk geweld concreet is veranderd, en dat ik daarin van grote toegevoegde waarde ben geweest”, vertelde de beauty. Ook deelde Olcay hoe ze de toekomst voor zich ziet met haar lover Ruud. “Privé zou ik het leuk vinden als ik een fijn plekje met Ruud heb op een berg in Italië of Frankrijk. Lekker tijd doorbrengen met elkaar”, aldus de presentatrice.

Bron: Instagram, Grazia | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws