Zien: Netflix deelt trailer van Sky Rojo seizoen 3

Het nieuwe seizoen verschijnt al bijna op Netflix!

We wachten al een tijdje met smart op het derde seizoen van de Netflix-serie Sky Rojo. Eind vorig jaar deelde de streamingdienst al de releasedatum en nu is de trailer ook eindelijk gedeeld!

Het verhaal

Ken je de Spaanse actieserie Sky Rojo nog niet? No worries, wij praten je bij. De serie gaat over drie vrouwen, CoralWendy en Gina, die op de vlucht moeten voor pooier Moises en zijn handlangers. “We hebben de strijd misschien verloren, maar de oorlog is nog niet beslist”, zei de op wraak beluste achtervolger van de vrouwen aan het einde van seizoen twee. In het derde (en laatste) seizoen voelen de drie ladies nog één keer Moises’ hete adem in hun rug. “Het verleden keert altijd terug”, aldus Coral.

Trailer

Ook in het allerlaatste seizoen van Sky Rojo keren alle bekende gezichten weer terug. Zo zullen actrices Verónica SánchezLali Espósito en Yanis Prado wederom de rollen van Coral, Wendy en Gina spelen. Miguel Ángel Silvestre is uiteraard weer te zien als Moises. Verder zien we Asier Etxeandia weer in de rol van Romeo, de baas van Moises en van de club die de vrouwen in seizoen 1 ontvluchtten. Ook zal er dit seizoen een gastrol zijn weggelegd voor de Puerto Ricaanse singer-songwiter Rauw Alejandro, zo onthulde Lali Espósito (Wendy) dit voorjaar. Hieronder kun je de langverwachte trailer kijken.

Releasedatum

Kun jij ook niet wachten op het derde seizoen? We feel you. Pak je agenda erbij en zet een grote cirkel om 14 januari 2023, want dan kun je de serie eindelijk weer bingen. Dat is volgend weekend al! We can’t wait! 

Bron: Film vandaag | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws