Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoe leuk: Action verkoopt nu een fluwelen fauteuil voor je huisdier

Zo voelt jouw hond of kat zich de king at home!

Olivia Holt takes her rescue dog Roger for a walk

Als je een huisdier hebt, wil je natuurlijk het beste voor je trouwe viervoeter. En voor alle liefde die je krijgt van je hond of kat, kun je er in terugkeer op z'n minst voor zorgen dat je huisdier een lekker plekje voor zichzelf heeft in huis. En nee, daarmee bedoelen we geen simpele mand. De Action verkoopt nu luxe, fluwelen fauteuil. Daarmee voelt jouw huisdier zich ongetwijfeld the king/queen at home!

Member of the family

Een meubelstuk voor je huisdier lijkt steeds populairder te worden. Niet zo gek ook, vinden wij. Want waarom zou je trouwe viervoeter in een karige mand moeten liggen, terwijl jij elke dag in je heerlijke zachte stoel ploft? Als je hond of kat ook een lekkere stoel heeft om op neer te ploffen, hoort hij/zij meteen ook echt bij de familie. En zeg nou zelf: hoe cool (en grappig) is het als je huisdier vanuit zijn/haar luxe troon het overzicht houdt over de woonkamer?

Disclaimer

Blijkbaar deelt Action die gedachte met ons, want de winkel heeft nu een velvet meubelstuk in de schappen liggen, speciaal voor honden en katten. Bestellen kan hier.

Beeld: Action

Please note: de fauteuil is niet voor elke viervoeter geschikt. Ben je in het bezit van een prachtige Duitse herder, dan moet je helaas nog even verder zoeken. Maar staat er een schattige Chihuahua of Britse Korthaar aan je zijde, dan móet jij deze luxe stoel hebben. De vormgeving van de fauteuil is volledig toegespitst op huisdieren tot maximaal 6 kilogram, en voor het troontje betaal je €39,95. Hij staat al op onze wish list!

Bron: Vriendin | Beeld: Brunopress

Lifestyle
  • American Actress Olivia Holt takes her rescue dog Roger for a walk. Los Angeles, California - Wednesday October 26, 2022., Credit:Pacific Coast News