Zien: zo zag Jaimie Vaes er vroeger uit

We zien het in een video uit 2012!

Jaimie Vaes kennen we allang niet meer alleen als de ex-vriendin van Lil Kleine. Deze knappe brunette heeft het al ver geschopt als presentatrice, en zien we nu zelfs in haar eigen realityserie In The Vaes Lane. Anyhow: waar en wanneer we haar ook zien, Jaimie ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Maar hoe zag de knappe presentatrice er vroeger eigenlijk uit?

De mooiste kledingkast

Zucht… Hadden we allemaal maar een walk-in closet zoals die van Jaimie! De presentatrice heeft een geweldige smaak en verschijnt altijd in de mooiste outfits op events. Niet zo gek, want deze dame heeft de opleiding Fashion and Design gevolgd. En daar heeft ze het niet bij gelaten: Jaimie heeft namelijk een eigen kledinglijn opgezet. Daarnaast timmert ze hard aan de weg als influencer en is ze ook nog eens fulltime mom. Wat een powervrouw!

Geen makkelijke jeugd

In haar eigen realityserie showt Jaimie niet alleen haar flamboyante levensstijl, ze doet ook af en toe een boekje open over haar jeugd. Makkelijk was die niet: de brunette was naar eigen zeggen een lastige puber. Haar biologische vader zag ze nauwelijks en ze werd opgevoed door haar oom en tante. Des te knapper dat ze het zo ver heeft geschopt in de mediawereld!

Veranderd

Hoewel Jaimie altijd knap is geweest, zag ze er een aantal jaren geleden wel heel anders uit. Dat zien we in een video uit 2012 waar Chantal Bles bij haar langsgaat om haar te stylen voor het programma Styled By The Stars. Door de jaren heen is de presentatrice veel veranderd, maar ook toen al zag Jaimie eruit om door een ringetje te halen. Enne, na elf jaar is het ook zo gek niet dat iemand er anders uit ziet! Looking good!

Bron: Girlscene | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws