Grazia tipt: SORA in de Westergasfabriek + winactie

Wij mogen 2x 2 kaartjes voor deze bijzondere show weggeven.

Heb je komend weekend nog geen plannen? Maar wel zin om wat leuks te doen? Dan tippen we je graag de audiovisuele lichtkunst installatie: SORA.

SORA

Voor een spectaculaire audiovisuele lichtkunst installatie moet je vanaf 6 januari in de Westergasfabriek in Amsterdam zijn. Unfold.art brengt namelijk de nieuwe indrukwekkende show SORA. Niemand minder dan beeldend kunstenaar Noemi Schipfer en kunstenaar/muzikant Takami Nakamoto – die samen het creatieve collectie NONOTAK vormen – maakten deze imposante installatie.

SORA, en de bijbehorende exhibition, sleept je mee in een etherische, droomachtige wereld die bijna meditatief is zonder begin of eind. Als bezoeker van de exhibition kun je dan ook door de zaal onder de installatie door lopen of rustig gaan zitten of liggen. De muziek belooft hypnotiserend te zijn en de installatie energiek. Met andere woorden: SORA is een verrassende mindblowing ervaring.

Kaarten

Wie nieuwsgierig is naar SORA kan de liveshow bezoeken of de exhibition. Het verschil tussen de twee? De liveshow is een intensere versie van de exhibition, waarbij de artiesten zelf optreden bij de installatie. Alle elementen van de show worden bovendien continu aangepast, waardoor geen enkel optreden hetzelfde is.

De exhibition heeft geen specifiek begin of einde, en is bedoeld als meditatieve ervaring. Bezoekers van de exhibition mogen dan ook zelf beslissen hoelang ze willen blijven. Je kunt van de exhibition genieten zoals jij dat wil: zittend, liggend of wandelend: niks is te gek.

SORA is te bezoeken vanaf 6 januari tot en met 5 februari. Tickets voor de liveshow (€33,50) en exhibition (€19,50) zijn nu te koop via Unfold.art.

Win, win, win

Kun jij niet wachten om SORA te bewonderen? Snappen we. We mogen daarom 2x 2 tickets voor de exhibition weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met donderdag 12 januari 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws