Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wow: van dít middeltje gaat je huid stralen

Honey, honey!

Happiness makes you glow

Als we het hebben over het laten stralen van onze huid, zijn natuurlijke producten key. Hoe meer 'troep' er is toegevoegd aan een product, hoe groter de kans is dat dit je huid beschadigt. Tuurlijk, een fijne geur ruikt lekker in je dagcrème. Maar die alcohol die hiervoor wordt gebruikt, vindt je huid niet zo fijn. For preference kiezen we dus voor producten die regelrecht uit moeder natuur komen. Bijvoorbeeld: honing!

Goede stoffen

Honing wordt al veel gebruikt in shampoos en douchegels, en the good reason for that is dat het zoete goedje bomvol goede stoffen zit. Antioxidanten, vitaminen, mineralen, carbohydraten, aminozuren: het is allemaal te vinden in een pot honing. Niet zo gek dus dat dit goed is voor je huid. Met name wanneer je last hebt van onzuiverheden, is honing dé uitkomst om je pukkeltjes om te toveren tot een glad babyhuidje. Best handig, want dit hebben we natuurlijk gewoon in de kast staan!

Honing op je gezicht

Heb je een vettige huid en sta je elke dag weer voor de spiegel mee-eters uit te drukken? Dan is deze honing-methode voor jou zeker worth a try. Pak een pot honing uit de voorraadkast of ga langs de winkel als je dit goedje nog niet in huis hebt. Kies voor de meest plantaardige honing: oftewel, de pot waar de minste toevoegingen aan zijn gedaan. Maak je gezicht goed schoon en breng een laagje honing aan op je gezicht. Laat het tien minuutjes intrekken, was de honing er goed af en hydrateer je huid vervolgens met een moisturizer. Als je hier een paar keer per week tijd voor maakt, zou dat je huid ongelooflijk kunnen veranderen. Bye, bye puistjes en hello, pure babyskin!

Bron: FEM FEM | Beeld: iStock

Beauty
  • Cropped shot of a beautiful young woman posing against a grey background