De nieuwste beautymusthaves voor 2023

Wauw!

Hoewel het nieuwe jaar nog maar net is begonnen, zijn er al diverse beautyproducten die we in 2023 maar wat graag willen bemachtigen. Welke dat zijn? Komen ze:

All Eyes On You

Luxe Eye & Cheek Palette Copper €59,90 – Bobbi Brown

Alleen om het doosje wil je ‘m al hebben, en dan zitten er ook nog zes prachtige metallic tinten voor je ogen bij en een koperkleurige highlighter. Eén ding is zeker: stralen doe je hiermee for sure.

Goed voornemen

€71,50

Ons goede voornemen voor 2023? Liever zijn voor onze lokken. Moroccanoil helpt ons daarbij een handje met hun Holiday Gift Set Hydration. Deze set bevat bestsellers die je haar laten glanzen, de vochtbalans op peil houden en pluis tegengaan. En als extraatje krijg je er ook nog een heerlijke handzeep bij – met de welbekende Moroccanoil-geur. Voor op de wishlist!

Supreme Skincare

beauty musthaves
€249

Met de elektronische gezichtsreinigers van FOREO verwijder je maar liefst 99% vuil, olie en make-upresten van je gezicht. De Skin Supreme giftset met LUNA mini 3 en UFO mini 2 staat dan ook op onze verlang- lijst. Normaal kosten deze producten €390 samen, deze set slechts €249. Verkrijgbaar via douglas.nl

Knap serum

€109 (30 ml)

Als we beauty-TikTokkers van over de hele wereld mogen geloven, is een goede skincare-routine niks zonder retinol. Het Dynamic Skin Retinol Serum van Dermalogica is een hooggedoseerd multi-retinoïde serum dat fijne lijntjes en rimpels vermindert. Ook minimaliseert het serum je poriën en geeft het je huid een egale teint. Love it!

Slaap lekker

€22,90

Vitamine E, creatine, hyaluronzuur en jojobaolie: allemaal verzorgende krachtpatsers die in de Good Night Cream van Louis Widmer zitten. Deze overnight booster vult rimpels op en maakt de huid strakker terwijl je slaapt.

Badass Parfum

beauty
€90 (50 ml)

Een verleidelijke geur met frisse tonen: zo kunnen we Juliette Has a Gun’s nieuwste geur Ego Stratis het best omschrijven. Oprichter en parfumeur Romano Ricci vindt het parfum de perfecte fit voor bad-ass ladies.

Miracle

€9

Zonder fijn gereedschap geen mooie make-uplook. En met Morphe’s vegan V203 Precision Smudger Eyeshadow Brush wordt het een eitje om je oogschaduw mooi aan te brengen. Dankzij het compacte borsteltje ben je in een handomdraai klaar.

Beeld: iStock

Laatste nieuws