Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kardashian sluit meer kinderen niet uit: 'Zeg nooit nooit'

Ondanks dat de 42-jarige realityster nu vrijgezel is

2022 White House Correspondents Association Annual Dinner

Kim Kardashian sluit nog meer kinderen niet uit. Dit laat ze weten in een gesprek met Gwyneth Paltrow in haar podcast Goop. De 42 jarige realityster en ex-hubby Kanye West zijn vorig jaar officieel gescheiden. Samen hebben ze vier kinderen samen en ondanks dat Kim nu vrijgezel is, sluit ze niet uit dat ze opnieuw trouwt en kinderen wil van deze future lover.

Trouwen

"Ik denk dat ik zeker wel weer wil trouwen" zegt Kim in de podcast. "Maar ik neem daar graag de tijd voor." De realityster is namelijk al vaker getrouwd geweest. Het huwelijk met Kanye, die tegenwoordig door het leven gaat als 'Ye', was voor Kim haar derde, maar deze heeft by far het langste geduurd. "Bij de eerste wist ik niet wat er überhaupt allemaal aan de hand was. Bij de tweede had ik het gevoel dat ik zo graag wilde trouwen omdat al mijn vrienden al getrouwd waren en ik dat dus ook moest zijn." Het huwelijk met Ye voelt voor haar dan ook als haar eerste echte huwelijk.

Kinderen

Op de vraag of ze ooit nog kinderen wil, antwoordt de realityster "zeg nooit nooit". Samen met Ye heeft de Kardashian al vier kinderen maar nog een liefdesbaby met een toekomstige partner sluit ze dus niet uit. Op nog een baby met Ye hoeven we waarschijnlijk niet te rekenen en dat co-ouderschap veel uitdagingen met zich mee brengt, weet Kim als geen ander.

Co ouderschap

In de podcast van Angie Martinez IRL vertelt Kim dat het co-ouderschap haar zwaar valt. "Het is moeilijk, co-ouderschap, het is echt fucking moeilijk.” Ook vertelt Kim over de controverses rondom Ye dat ze hem altijd zal blijven verdedigen voor haar kinderen. "In mijn huis krijgen ze niks mee van de dingen die in de buitenwereld rondgaan”

Bron: Rtl Boulevard | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • Kim Kardashian arrives for the 2022 White House Correspondents Association Annual Dinner at the Washington Hilton Hotel on Saturday, April 30, 2022. This is the first time since 2019 that the WHCA has held its annual dinner due to the COVID-19 pandemic. CAP/MPI/RS √Ç?/MPI/Capital Pictures