Grazia’s grote jaarhoroscoop: dit heeft 2023 voor de Maagd in petto

Dit belooft veel goeds!

Nieuwe baan, of misschien wel een nieuwe relatie? Dit hebben de sterren komend jaar voor Maagd in petto!

Maagd – 28 augustus t/m 22 september

Liefde & sex: Als single is het even afwachten tot de zomer van 2023. Tot juni komt het er niet echt van. Gelukkig wordt de zomer extra heet voor je en kom je alsnog aan je trekken. Heb je een vaste lover, dan zijn er regelmatig issues, vooral tijdens de eerste maanden van het jaar. Je kunt lastig dealen met alle onzekerheid en onrust in de wereld, waardoor je vaak jezelf niet bent. Je lief kan hier moeilijk mee dealen, wat soms de sfeer verpest. Probeer je lief dit jaar te betrekken bij wat er in je hoofd omgaat.

Happiness: Als Maagd heb je een hekel aan veranderingen. Helaas ontkom je hier dit jaar niet aan en dat zorgt voor de nodige stress. Maak bewust tijd vrij voor je hobby’s. Ga een cursus of workshop volgen die je interesseert en omring je met mensen die positief in het leven staan. Dan maak je het dit jaar in ieder geval een stuk toffer voor jezelf.

Health: Stress vermijden is essentieel voor jou dit jaar. Dit heeft effect op je weerstand, waardoor je sneller vatbaar bent voor ziektes. De kans dat je je gaat interesseren in alternatieve geneeswijzen is groot. Daar zorgen deze ontwikkelingen dit jaar voor. Je kunt alle inzichten meteen op jezelf uitproberen. Het is goed om hiermee bezig te zijn, het helpt je op positieve wijze vooruit.

Carrière: Op dit vlak gaat het nodige voor je veranderen in 2023. Voor sommige Maagden is het een gedwongen verandering, voor anderen een eigen keuze. De kans is groot dat beiden factoren een rol spelen. Denk dus goed na over je baan en carrière. Wat wil je voor jezelf? Ben je nog steeds op de goede weg of bieden alle veranderingen juist kansen? Neem daar dit jaar de tijd voor, zodat je in het najaar van 2023 op de juiste plek zit.

Geluksdag: 10 oktober
Ongeluksdag: 22 januari

Tekst: Esther van Heerebeek – Het 12e Huis | Beeld: Netflix (Aaron Epstein), Sierra Burgess is a Loser

Laatste nieuws