Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's grote jaarhoroscoop: dit heeft 2023 voor de Kreeft in petto

Dit belooft veel goeds!

Nieuwe baan, of misschien wel een nieuwe relatie? Dit hebben de sterren komend jaar voor Kreeft in petto!

Kreeft - 22 juni t/m 22 juli

Liefde & sex: Vooral binnen je familie en gezin gebeurt er veel in 2023. Dit heeft ook impact op je relatie. Je hebt onbedoeld minder tijd voor elkaar of de perikelen beperken je sexdrive. Het is belangrijk dat je dit op tijd inziet en ingrijpt. Neem de tijd voor elkaar, zonder afleiding. Dat is een must om niet uit elkaar te groeien. Als single vind je het soms lastig om alleen met familie-issues te dealen. Gelukkig ziet het er in februari al super voor je uit. Reken op een spannende ontmoeting.

Happiness: Jij bent gelukkig wanneer je dierbaren dat zijn. Helaas is dat niet altijd het geval en je bent ook niet verantwoordelijk voor het geluk van anderen. Daar mag je je in 2023 bewust van worden. Je bent wel verantwoordelijk voor het geluk van jezelf! Vergeet dus vooral jezelf niet. Maak het thuis gezellig, nodig vrienden uit voor een borrel of diner of knuffel heerlijk met je huisdieren.

Health: Je maakt je als Kreeft te vaak te veel zorgen. Dat is slecht voor je gezondheid, vooral over zaken piekeren waar je geen invloed op hebt, is funest. Probeer dat te doorbreken. Een creatieve uitlaatklep kan hierbij helpen. Tekenen, schilderen, schrijven, yoga, het maakt niet uit. Leg de focus op iets anders dan problemen, laat je energie lekker stromen, zodat je weer goed in je vel komt te zitten. Dat helpt ook je stemmingswisselingen te verminderen.

Carrière: Tot april ben je vooral met je privéleven bezig en komt je carrière op de tweede plek te staan. Daar komt vanaf het voorjaar verandering in. Dan komen er mooie kansen op je pad om je baan te verbeteren. Wellicht een nieuwe uitdaging, een andere functie of zelfs een nieuwe studie. Je hebt er dan ook echt zin in en de motivatie voor met actieve planeet Mars in je teken.

Geluksdag: 20 februari

Ongeluksdag: 11 november

Tekst: Esther van Heerebeek - Het 12e Huis | Beeld: Netflix (Dumplin)