Dít zijn Grazia’s tien best belezen artikelen van 2022

Van OG3NE's Lisa tot Jaimie Vaes en Temptations Annebel: er gebeurde veel in showbizzland!

Lees ook

Nog een paar uurtjes en dan zit 2022 erop. Het was weer een jaar vol hoogtepunten – en soms ook wat minder leuke momenten natuurlijk. In showbizzland gebeurde er ook weer het een en ander, en dat wilden jullie massaal weten. Tijd voor een kleine recap! Wij zetten de tien best gelezen artikelen van 2022 voor je op een rij.

1. OG3NE-zangeres Lisa deelt groot nieuws op Instagram 

Vorig jaar december maakte OG3NE-zangeres Lisa Vol bekend single te zijn na een relatie van zeven jaar. Inmiddels is de blondine weer happily in love, én ze had nog meer leuk nieuws in december: ze heeft een nieuw huisje gevonden!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

 

2. Dít is de bloedmooie vrouw van RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink

Luuk Ikink is al jaren dolgelukkig met zijn grote liefde Simone Wijnands, met wie hij twee kinderen heeft. Maarre, hoe ziet zijn vrouw er eigenlijk uit?

3. Olcay Gulsen en Ruud de Wild delen ‘superleuk nieuws’

Een vrolijke aankondiging van Olcay Gulsen en Ruud de Wild in januari van dit jaar. Op Instagram lieten ze weten dat er een groot project in de maak is: “We gaan samen een podcast maken.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

 

4. Zien: Jaimie Vaes poseert op rode loper met vriend

Na de veelbesproken breuk met Lil Kleine liet Jaimie Vaes deze zomer doorschemeren dat ze weer gelukkig is in de liefde. De influencer is namelijk samen met dj Afshin Momadi. In november verscheen Jaimie voor het eerst samen met lover Ashfin op de rode loper, bij de première van Wakanda Forever. En wauw, wat zagen ze er goed uit!

5. Zó gaat het nu met Ymke Wieringa

Ze waren samen een iconisch tv-duo waar we vroeger geen genoeg van konden krijgen: Britt Dekker en Ymke Wieringa. Britt timmert nog altijd keihard aan de weg als presentatrice, maar hoe is het eigenlijk met haar (destijds) bestie Ymke?

6. Zien: zo zag Temptation Islands Annebel er vroeger uit

Met haar lange lokken en volle lippen is Temptations Annebel absoluut een mooie verschijning. Dit jaar heeft de realityster verschillende dingen aan zichzelf laten veranderen. Zo zijn haar lippen nu minder vol, heeft ze nieuwe tanden én een nieuwe neus. Maar hoe zag de beauty er eigenlijk vroeger uit?

 

7. Chatilla alsnog met de hoofdprijs naar huis na Expeditie Robinson 

Dankzij afvallerseiland kon Chatilla van Grinsven nog iets langer in Expeditie Robinson blijven, en zichzelf terugvechten naar de halve finale. Helaas verloor ze echter een duel van Mike Weerts, waardoor ze naar huis moest. Maarre, de voormalig basketbalster is alsnog met de hoofdprijs naar huis gevolgen!

8. Zó gaat het nu met Oh Oh Cherso-koppel Roos en Vincent

In de Oh Oh-serie waren de twee al een stelletje en dat zijn ze nu nog steeds. We hebben het natuurlijk over Roos en Vincent, beter bekend als Little Princess en Sniper. Inmiddels zijn de twee al bijna twaalf jaar samen en plaatsen ze regelmatig schattige kiekjes op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roos van Gelder (@roosvgelder)

9. MAFS-Joeps showt nieuw kapsel en haalt uit naar volgers

De deelname van Joep aan Married At First Sight blijft op Twitter allesbehalve onbesproken. Zijn het niet de verkleinwoordjes die hij gebruikt, dan is het wel de innige band met zijn ‘moedertje’ waar de kijkers iets van vinden. Ook het kapsel van Joep was in maart talk of the town.

10. Déze acteurs uit Virgin River zijn in het echt met elkaar getrouwd 

Heb jij Virgin River op Netflix ook al uitgekeken? Dat snappen we maar al te goed! Enne, als je dacht dat de connectie tussen bepaalde personages wel héél echt leek: dat kan goed kloppen. Een van de koppels in de serie is namelijk ook in het echt samen. Hoe leuk!

Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook