Bridget Maasland over doodsbedreigingen: ‘Het meest angstaanjagend’

'Men roept wel: schelden doet geen pijn, maar het doet wél pijn.'

Aankomende zondag – eerste Kerstdag – is er weer een nieuwe aflevering van Isola di Beau op de buis. Niemand minder dan Bridget Maasland en Joseph Klibansky zijn te gast. In een gesprek tussen Beau en Bridget vertelt de presentatrice openhartig over haar breuk met haar ex André Hazes Jr.

Relatie

Twee jaar geleden had de presentatrice een relatie met de volkszanger, waardoor ze veel kritiek over zich heen kreeg. Zo kreeg Bridget van veel mensen de schuld dat zij de reden was van de breuk tussen André en Monique. Als Beau deelt dat hij dacht dat Bridget een jaar geleden in een enorme depressieve modus zou raken na de breuk, onthult Bridget dat dit helemaal niet het geval was. “Dat heb ik dus nooit gedaan”, antwoordt de presentatrice. Zo legt ze uit dat er een heleboel ‘grotere’ schandalen overheen kwamen. “Het deed er allemaal niet zo toe.

Ik denk dat we wel de eersten waren die op een soort Engelse tabloid manieren werden behandeld. Uit elke hoek had er wel iemand iets over te zeggen. Iedereen wist er ook van”, vervolgt ze. Volgens haar zat daar ook iets mega seksistisch in. “Dat komt omdat ik een vrouw ben.”

Darmstad FM

Ook was Bridget vorige week te gast bij de podcast Darmstad FM van Tina de Bruin, waar ze ook openhartig over haar breuk met André sprak. Als er wordt gevraagd of Bridget er last van heeft dat haar leven een publiek domein is, antwoordt de presentatrice daar heel eerlijk op. “Ik heb er ruim twintig jaar geen last van gehad. Maar nadat ik met een volkszanger ben gegaan is dat wel even geëxplodeerd.”

Doodsbedreigingen

De presentatrice biecht op dat ze die momenten erg angstaanjagend vond, maar dat ze weigert om zich aan te passen aan leugens en aannames van anderen. “Het meest angstaanjagende waren, en zijn nog steeds, de doodsbedreigingen en de brieven aan huis van m’n ouders met doodsbedreigingen. Bedreigingen dat ze m’n kind bij me weg gingen halen of dat er bij me is ingebroken terwijl ik beneden in huis lag. Vandalisme aan m’n huis, aan m’n auto, gelukkig niet aan mezelf persoonlijk. Men roept wel: schelden doet geen pijn, maar het doet wél pijn”, vervolgt ze.

Bron: Isola di Beau, Darmstad FM | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws