Dit zijn de beste red carpet looks van de afgelopen 15 jaar

Welke look is jouw favoriet?

Grazia bestaat 15 jaar! In de afgelopen jaren zijn er talloze premieres en feestjes geweest, waarbij sterren alles uit de kast trokken om op hun best op de red carpet te verschijnen. Wij hebben de mooiste looks van de afgelopen jaren nog eens voor je op een rijtje gezet.

1. Prinses Kate

Catherine, de prinses van Wales, in een goudkleurige Jenny Packham-jurk tijdens de première van No Time To Die in 2021. De cape dress was sparkly, had een perfecte fit en deed zelfs Daniel Craig blozen.

2. Prinses Amalia

Casual uit de koets, de rode loper op: prinses Amalia zag er afgelopen september tijdens haar eerste Prinsjesdag beeldig uit in haar Asos-jurk met accessoires van mama.

3. Lizzo

Zangers Lizzo bij de NAACP Image Awards in 2020. Liz’ maakt graag statements met kleding, maar deze look schreeuwt: ik snap mode en het staat me beeldig.

4. Jennifer Lawrence

Rood op een rode loper is altijd lastig. Maar Jennifer Lawrence maakte in 2011 bij de Oscars diepe indruk in haar Calvin Klein-jurk.

5. Linda Hakeboom

In een jurk van designer Rosalie Boonstra haalde Linda Hakeboom in 2021 de prijs op, die ze won voor haar docu Linda’s Kankerverhaal.

6. Zendaya

Zendaya was dé verrassing op haar eerste MET Gala in 2015. Dankzij Fausto Puglisi’s jurk én haar attitude is ze nu favoriet van veel designers.

7. Nikkie de Jager

En last but not least, covergirl van ons jubileumboek: Nikkie de Jager. Ze straalde op het MET Gala in New York in een jurk van Edwin Oudshoorn, die een ode was aan transgender activist Marsha P. Johnson.

In de nieuwste Grazia blikken we ook terug op de highlights van de afgelopen 15 jaar, de mooiste lovestory en grootste schandalen. Nu in de winkel! 

Tekst: Agnes Hofman | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws