Yolanthe Cabau over zoontje Xess: ‘Het zonnetje in mijn leven’

Ook doet Yolanthe een boekje open over haar kinderwens.

Grazia blaast dit jaar maar liefst 15 kaarsjes uit. In vijftien jaar tijd hebben veel iconische vrouwen onze cover gesierd, waaronder Yolanthe Cabau. Speciaal voor dit feestnummer blikt ze terug op de afgelopen 15 jaar, waarin de geboorte van zoontje Xess Xava een van de grootste hoogtepunten was voor de actrice.

Moeder geworden

Er is veel gebeurd de afgelopen vijftien jaar. Toch hoeft Yolanthe niet lang na te denken over de grootste verandering in haar leven. “Het belangrijkste is dat ik moeder ben geworden”, stelt ze in de nieuwste Grazia. “Een andere verandering, die veel impact op mijn leven heeft gehad, is dat ik síngle moeder ben geworden. Verder was er mijn verhuizing naar Los Angeles en het oprichten van mijn eigen bedrijf Cabau Lifestyle.”

Xess

Xess maakte Yolanthe niet alleen moeder, de kleine man is sindsdien het belangrijkste in haar leven. “Mijn all time hoogtepunt is de geboorte van Xess. Hij heeft mij moeder gemaakt, met alle verantwoordelijk­heden die dat met zich meebrengt, maar ook met onvoorwaardelijke liefde”, legt ze uit. “Xess is mijn hart, het zonnetje in mijn leven.”

Groot gezin

Of er de komende jaren nog een broertje of zusjes voor Xess zal komen? Als het aan Yolanthe ligt wel. “Ik zie een groot gezin voor me, met meerdere kinderen. Ja, ik denk dat ik over 15 jaar wel een nestje heb gebouwd met iemand.”

Speciaal voor dit feestnummer stelden we 15 vragen aan onze 5 favoriete covergirls. In de nieuwste Grazia lees je het hele interview met Yolanthe, en vind je ook alle covers van Mascha Feoktistova, Sylvie Meis, Olcay Gulsen en Nikkie Plessen. Nu in de winkel! 

Bron: Anette de Vries, Jill Waas | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws