Yolanthe Cabau over het nieuwe jaar: ‘Laten we ervoor gaan, mindset op positief’

'Nieuwe ronde, nieuwe kansen.'

Yolanthe Cabau is actrice, presentatrice, founder van Free a Girl, en ze heeft haar eigen app en platform Cabau Lifestyle. Ze woont afwisselend in Los Angeles, Amsterdam en op Ibiza met haar zoontje Xess Xava (7). In Grazia’s jubileumboek werpt ze in haar eigen column alvast een blik op het nieuwe jaar en vertelt ze wat haar doelen in 2023 zijn.

Feestdagen

“De feestdagen staan weer voor de deur. Kerst vier ik in Los Angeles met een gedeelte van mijn familie. Samen eten, cadeautjes onder de boom, gezellig films kijken. Ik hou zo erg van kerst en alles wat daarbij komt kijken. En het allerfijnste is dat ik deze tijd met mijn dierbaren mag doorbrengen. Daarna Oud en Nieuw. Ik ben niet per se iemand die op 1 januari vol goede voornemens zit. Wel vind ik het een lekker gevoel, de jaarwisseling. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.”

Positief

“Laten we ervoor gaan, mindset op positief. Ik ben best gedisciplineerd en als ik ergens voor ga dan is dat voor de volle honderd procent. Als ik vind dat er iets moet veranderen, dan doe ik dat eigenlijk meteen. Dat is iets wat ik mezelf als kind heb aangeleerd, maar ik begrijp dat het voor veel mensen juist een stok achter de deur is om als collectief doelen en dromen na te streven. Want dan kun je elkaar ook inspireren en motiveren.”

Doelen

“Die saamhorigheid merk ik ook met de detox challenge van Cabau Lifestyle. Het gevoel dat we met een grote groep vrouwen tegelijk aan het detoxen zijn, geeft toch net even wat extra power om door te zetten. De dagelijkse doelen die ik voor mezelf stel, zijn inmiddels mijn levensstijl geworden. Ik ga naar de sportschool, mediteer, eet gezond en schrijf, maar als ik trek heb in een pot ijs, dan eet ik dat zonder schuldgevoel. Ik geniet ervan, want ik weet dat ik het toch compenseer met sporten en goede voeding. Ik kan wat dat betreft op mezelf bouwen. Dat neemt niet weg dat ik mezelf wel bepaalde doelen heb gesteld voor 2023.”

Benieuwd wat deze doelen zijn? Je leest het in Grazia’s jubileumboek. Nu in de winkels!

Beeld: Brunopress

Laatste nieuws