Bridget Maasland over huwelijkswens: ‘Ik zou het wel leuk vinden toch nog, voor het echie’

'Ik moet toch ook een beetje mijn horizon verbreden.'

Bridget Maasland was deze week te gast in de radioshow ‘De Wild in de Middag‘, waar ze een leuke onthulling deed. De 48-jarige presentatrice zou namelijk dolgraag nog een keer trouwen! Op de vraag of ze écht nog een keer met iemand in het huwelijksbootje wil stappen, reageert ze dan ook met: “Ja, tuurlijk, hartstikke leuk.”

Huwelijk

Natuurlijk zou Bridget, Bridget niet zijn om er een aantal heerlijke zelfspot grapjes over te maken. “Als niemand wil moet ik mezelf misschien in de aanbieding gooien”, grapt ze. “Ik zou het wel leuk vinden toch nog, voor het echie.” Helaas is de knappe presentatrice op dit moment vrijgezel, en zal ze toch wel aan de bak moeten wil ze nog een keer gaan trouwen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild)

Oudere mannen

Wel heeft ze een hele belangrijke eis waar haar droomman aan moet voldoen: hij moet ‘zeker niet jonger’ zijn. Na haar kortstondige relatie met een zekere volkszanger heeft ze haar lesje namelijk wel geleerd. “Boven de 30 en onder de 55”, laat ze weten aan de radio-mannen. “Wat? Val jij op oudere mannen? Jij viel toch nooit op bejaarden?”, grapt Ruud de Wild. “Nee maar ja, ik moet toch ook een beetje mijn horizon verbreden”, reageert ze. Gaat Bridget dan toch nog haar prins op het witte paard vinden? Let’s hope!

Bron: RTL Boulevard, Instagram | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws