Babynews! Deze Temptation Island-ster wordt vader

Dat wordt beschuit met muisjes!

Karim Azzoug deed in 2020 mee aan Temptation Island met zijn toenmalige vriendin Roshina. Hoewel het de twee tijdens de afleveringen uiteindelijk best oké afging, was dat na het programma wel anders. Karim ging namelijk tóch de fout in nadat de opnames voorbij waren tijdens een vakantie op Curaçao.

Temptation Island

We maakten in 2020 kennis met de knappe Karim die samen met zijn inmiddels ex-vriendin Roshina meedeed aan het populaire programma Temptation Island. Hun relatie overleefde de ultieme relatietest ternauwernood, maar eenmaal in Nederland gaven ze hun relatie nog een tweede kans. Maar nadat Karim tóch de mist in was gegaan, zetten de twee uiteindelijk toch een punt achter hun relatie.

En hoewel Roshina toentertijd aankondigde dat de twee hun break-up privé wilden houden, was het Karim die besloot om het toch met de buitenwereld te delen. “De relatie van Roshina en mij was geen gezonde relatie. Ondanks dat we mega veel van elkaar hielden/houden zaten er dingen niet goed”, begon hij. Daarna bekende hij dat hij inderdaad vreemd was gegaan op Curaçao.

Baby on the way

Na twee jaar is de knappe Karim inmiddels dolgelukkig met zijn nieuwe liefde Amber. De twee zijn zelfs zo gelukkig met elkaar, dat ze binnenkort een kleine spruit verwachten! Zelf hebben de twee er nog niks over uitgelaten, maar het Instagram-account van JuiceChannel kwam erachter nadat het Instagram-account van Sparkle My Party een foto deelde van de twee.

Karim vader

Geweldig nieuws

Op de foto zien we dat Karim met zijn hand over de babybuik van mommy to be Amber gaat. En hoewel we nu wél weten dat de twee een klein wondertje verwachten, is het niet bekend hoe lang de twee daadwerkelijk samen zijn. Toch blijft dit natuurlijk geweldig nieuws voor de twee, en daarom willen we ze dan ook van harte feliciteren. Gefeliciteerd Karim en Amber!

Bron: Love Reality | Beeld: YouTube, Temptation Island

Laatste nieuws